2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版》

十二、阅读理解。(10分)
(A)根据短文内容,选择正确的答案。(5分)
One day, a monkey rides his bike near the river. There’s a lion under a tree. The lion runs at him. He is afraid and falls into the river. He can’t swim. He shouts. The rabbit hears him. He jumps into the river. The rabbit swims to the monkey, but he can’t help him. Luckily, an elephant comes along. He is very strong. He helps the rabbit and the monkey. Three friends are very happy. They go to the elephant’s home and have a big meal. Then, three of them become good friends.
(
B
)1. One day, a monkey rides his bike ______.
A. in the park B. near the river C. under the tree
(
C
)2. The monkey sees ______ under the tree.
A. a rabbit B. a tiger C. a lion
(
A
)3. ______ falls into the river.
A. The monkey B. The rabbit C. The lion
(
A
)4. ______ helps the rabbit and the monkey.
A. The elephant B. The lion C. The tiger
(
C
)5. The ______ of them become good friends.
A. two B. four C. three
答案: (A)1~5 BCAAC
 (B)根据短文内容,完成句子。(5分)
It is a fine day today. My parents and I go out for a picnic. We go to the foot of the hill. There are many green trees on the hill. There is a lake at the foot of the hill. A lot of people are near the lake. There are a lot of fish in the lake. We bring some cakes and drinks. We have our lunch at eleven o’clock. After lunch, we fly kites, listen to music and read books. We have a good time.
1. My parents and I go out for
a picnic
.
2. There are many
green trees
on the hill.
3. There is a lake
at the foot of the hill
.
4. We bring
some cakes
and drinks for lunch.
5. We listen
to music
after lunch.
答案: (B)1.a picnic 2.green trees 3.at the foot of the hill 4.some cakes
5.to music
十三、创意作文。(5分)
同学们,请仔细观察图片,运用本单元所学的内容,写一段话来描述这个房间里的物品,不少于5句话。

答案: This is a lovely living room. There is a big sofa near the window. In front of the sofa, there is a round rug. Next to the sofa, there is a small table. On the table, there are some bottles. There is a tall floor lamp beside the sofa. On the right side of the room, there is a large cabinet. There are many decorations on the cabinet. Above the cabinet, there is a clock on the wall. There is also a chair near the cabinet. I really like this living room.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭