2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版》

阅读理解。
Feng and Duncan are e - friends. Duncan lives in Scotland, the UK and Feng lives in China. Today, Duncan is going on a special trip. He sends an email to his friend. He tells him that he is going to see the Loch Ness Monster(尼斯湖水怪). Fen replies to him that he is going on a trip too. His family are going to the Palace Museum. He asks Duncan to send him some photos of the monster. Duncan goes to the Loch Ness with his dad. He thinks he forgot his camera. But his father prepares it for him. They sail up and down the loch. But they do not find the monster. They stop for lunch and go to the Loch Ness exhibition(展览). There is a photo of the monster on the big wall. The monster has a long neck. There are some humps(驼峰) on its back. There is a big model of the monster in the exhibition too.
People from all over the world want to see the monster. Duncan and Dad go back to the boat. Dad does some fishing, while Duncan looks for the monster. Then, Dad sees something far away. They go closer. Duncan takes lots of photos. He sees two humps, but his father sees three. In the evening, Feng tells Duncan there are no monsters in the museum but plenty of dragons. Duncan sends a photo of the "monster" to Feng. Feng is surprised to see three humps. Duncan sends him another photo and tells him that it was just a mother otter(水獭) and her cubs. They both laugh loudly.
(一) 根据短文内容,回答问题。
1. Where does Duncan live?
He lives in Scotland,the UK.

2. Is Feng going to the Loch Ness too?
No,he isn’t.

3. What's in the exhibition?
A photo of the monster and a big model of the monster.

4. How many photos does Duncan send to Feng?
Two.

5. Does Feng see any monsters in the Palace Museum?
No,he doesn’t.
答案: 1. He lives in Scotland,the UK. 2. No,he isn’t. 3. A photo of the monster and a big model of the monster. 4. Two. 5. No,he doesn’t.
(二) 根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
F
) 1. This story is about two boys going to see the Loch Ness Monster.
(
F
) 2. Duncan goes to the Palace Museum and Feng goes to the Loch Ness.
(
F
) 3. Duncan sees the real monster in the exhibition.
(
T
) 4. Feng is surprised when he sees the picture that Duncan sends to him.
(
F
) 5. At last, Duncan takes some photos of the monster in Loch Ness.
答案: 1~5 F F F T F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭