第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
一、阅读故事,回答问题。
Pig Tommy has many friends. They live and play in the forest happily. One day, Tommy feels unhappy. He sits under a tree. He thinks Giraffe is very tall. It's cool. He wants to be as tall as him. Then, he thinks his friend Zebra is cute because he is black and white. So he paints himself the same colour. At last he wants to be Elephant. He makes a long nose and two big ears.
1. Does Tommy have any friends?
2. How is Giraffe?
3. What colour is Zebra?
4. What does Elephant have?
5. Do you like Tommy?
Pig Tommy has many friends. They live and play in the forest happily. One day, Tommy feels unhappy. He sits under a tree. He thinks Giraffe is very tall. It's cool. He wants to be as tall as him. Then, he thinks his friend Zebra is cute because he is black and white. So he paints himself the same colour. At last he wants to be Elephant. He makes a long nose and two big ears.
1. Does Tommy have any friends?
Yes,he does.
2. How is Giraffe?
He is very tall.
3. What colour is Zebra?
He is black and white.
4. What does Elephant have?
Elephant has a long nose and two big ears.
5. Do you like Tommy?
Yes,I do.(答案不唯一,合理即可)
答案:
1. Yes,he does. 2. He is very tall. 3. He is black and white. 4. Elephant has a long nose and two big ears. 5. Yes,I do.(答案不唯一,合理即可)
二、阅读短文,完成表格。
The addax(旋角羚羊) is a rare(罕见的) animal. It is not easy to find it. Let's get to know more about it.
The addax lives in the Sahara Desert. It can live in hot areas. It can walk in the desert for a few days without any food. It is difficult to find food in the desert, so the addax has to travel a long way to find food.
The addax eats grass and leaves of some plants. It doesn't need to drink water. The addax gets water from food.
It has two long horns(角). It also has wide, flat hooves(蹄). For the addax, these hooves make it easy to walk across the sand. In summer the addax is white. In winter the addax is brown and gray.
根据文章内容,将表格补充完整。

The addax(旋角羚羊) is a rare(罕见的) animal. It is not easy to find it. Let's get to know more about it.
The addax lives in the Sahara Desert. It can live in hot areas. It can walk in the desert for a few days without any food. It is difficult to find food in the desert, so the addax has to travel a long way to find food.
The addax eats grass and leaves of some plants. It doesn't need to drink water. The addax gets water from food.
It has two long horns(角). It also has wide, flat hooves(蹄). For the addax, these hooves make it easy to walk across the sand. In summer the addax is white. In winter the addax is brown and gray.
根据文章内容,将表格补充完整。
答案:
1. Where 2. Desert 3. hot 4. easy 5. live 6. grass 7. water 8. horns 9. hooves 10. white
查看更多完整答案,请扫码查看