第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
十三、阅读理解。(10分)
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(5分)
I live in a new house now. It is big and nice. There are four bedrooms,four bathrooms,a study,a kitchen,a dining room and a large sitting room. My bedroom is not big. There is a bed,a desk,a chair and a bookcase in it.
There is a nice garden near the house. There are many flowers in the garden. There is a big tree beside the house. There is a swing under the tree. I like reading books on the swing. I love the house and garden.
(
(
(
(
(
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(5分)
I live in a new house now. It is big and nice. There are four bedrooms,four bathrooms,a study,a kitchen,a dining room and a large sitting room. My bedroom is not big. There is a bed,a desk,a chair and a bookcase in it.
There is a nice garden near the house. There are many flowers in the garden. There is a big tree beside the house. There is a swing under the tree. I like reading books on the swing. I love the house and garden.
(
T
)1. The new house is big.(
T
)2. There are twelve rooms in the house.(
F
)3. There is a computer in my bedroom.(
T
)4. There are many flowers in the garden.(
F
)5. I like drawing pictures under the tree.
答案:
(A)1.T 2.T 3.F 4.T 5.F
(B)根据短文内容,在横线上写上相应的单词。(5分)
Hello,this is our school. It’s very beautiful. There is a big library. Children can read books here. There’s a pretty garden. The flowers are colourful. There’s a music room,an art room and a sports center(体育中心). Children can sing songs in the music room. Children can draw pic-tures in the art room. Children can play table tennis in the sports centre. There’s a lake beside the sports centre. Many fish are swimming in it.
1. Children can play
2. The flowers in the garden are
3. The sports centre is
4. Children can
Hello,this is our school. It’s very beautiful. There is a big library. Children can read books here. There’s a pretty garden. The flowers are colourful. There’s a music room,an art room and a sports center(体育中心). Children can sing songs in the music room. Children can draw pic-tures in the art room. Children can play table tennis in the sports centre. There’s a lake beside the sports centre. Many fish are swimming in it.
1. Children can play
table
tennis
in the sports centre.2. The flowers in the garden are
colourful
.3. The sports centre is
beside
the lake.4. Children can
sing
songs
in the music room.
答案:
(B)1.table tennis 2.colourful 3.beside 4.sing songs
十四、创意作文。(5分)
请你根据图片提示,运用所学知识介绍一下你的班级。
My classroom
________
________
________
________

请你根据图片提示,运用所学知识介绍一下你的班级。
My classroom
________
________
________
________
答案:
My classroom
This is my classroom. It is big and clean. There are many desks and chairs in it. In the front of the classroom, there is a blackboard. Above the blackboard, there is a flag. There are some shelves on the wall. They are next to the clock. There is a door and a window in the wall. I like my classroom very much.
This is my classroom. It is big and clean. There are many desks and chairs in it. In the front of the classroom, there is a blackboard. Above the blackboard, there is a flag. There are some shelves on the wall. They are next to the clock. There is a door and a window in the wall. I like my classroom very much.
查看更多完整答案,请扫码查看