第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
九、从Ⅱ栏中找出与Ⅰ栏中句子相对应的答语。(6分)
Ⅰ
(
(
(
(
(
(
Ⅱ
A. It can sing and dance.
B. Thank you!
C. She likes drawing.
D. No, there aren’t.
E. She’s in the house.
F. Two.
Ⅰ
(
F
) 1. How many legs does the chicken have?(
E
) 2. Where is the Goldilocks now?(
B
) 3. What a nice house!(
C
) 4. What does she like doing?(
D
) 5. Are there any swings in the playground?(
A
) 6. What can the robot do?Ⅱ
A. It can sing and dance.
B. Thank you!
C. She likes drawing.
D. No, there aren’t.
E. She’s in the house.
F. Two.
答案:
1~6 FEBCDA
十、按要求完成下列句子。(10分)
1. She can skate very well. (改为同义句)
She is
2. My father likes swimming. (改为否定句)
My father
3. I usually watch TV in the evening. (用Betty替换I改句子)
Betty usually
4. I like playing the piano at home. (对画线部分提问)
do you like
5. My mother’s hobby is shopping in the supermarket. (对画线部分提问)
hobby is shopping in the supermarket?
6. My father likes climbing. (改为一般疑问句,并作否定回答)
—
1. She can skate very well. (改为同义句)
She is
good
at
skating.2. My father likes swimming. (改为否定句)
My father
doesn’t
like swimming.3. I usually watch TV in the evening. (用Betty替换I改句子)
Betty usually
watches
TV in the evening.4. I like playing the piano at home. (对画线部分提问)
What
do you like
doing
at home?5. My mother’s hobby is shopping in the supermarket. (对画线部分提问)
Whose
hobby is shopping in the supermarket?
6. My father likes climbing. (改为一般疑问句,并作否定回答)
—
Does your
father like climbing? —No, hedoesn’t
.
答案:
1. good at 2. doesn’t 3. watches 4. What; doing 5. Whose 6. Does your; doesn’t
十一、根据图片及首字母提示完成短文。(10分)

Morning Afternoon
I h
Morning Afternoon
I h
ave
a little brother. He is James. He is five years old
. He likes chocolates and bread. He likes playing with me
every day. In the morning, James and I usually go skateboarding
and ride the bike
in the garden. In the afternoon, he likes playing with the toy car
. Sometimes he and my father
go to the park and fly
the kite there. My father is good
at it. James also
likes it.
答案:
have; old; me; skateboarding; bike; car; father; fly; good; also
十二、阅读理解。(10分)
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
Sleep is good for us. Sleep can help us have a good rest. And sleep can help us grow too. Everybody needs sleep. People sleep for a long time every night. Sometimes people sleep for a short time in the daytime(白天). We call a short sleep a nap(小睡). Cats take short naps all the time. So people also call short naps catnaps. Catnaps are good for people too. If you have time, you’d better have a catnap in the day. It will help you work or study better.
(
(
(
(
(
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
Sleep is good for us. Sleep can help us have a good rest. And sleep can help us grow too. Everybody needs sleep. People sleep for a long time every night. Sometimes people sleep for a short time in the daytime(白天). We call a short sleep a nap(小睡). Cats take short naps all the time. So people also call short naps catnaps. Catnaps are good for people too. If you have time, you’d better have a catnap in the day. It will help you work or study better.
(
T
) 1. People can sleep at night.(
F
) 2. Catnaps are not good for students.(
T
) 3. Sleep can help children grow.(
F
) 4. Cats don’t like sleeping.(
F
) 5. Babies don’t need sleep.
答案:
(A)1~5 TFTFF
查看更多完整答案,请扫码查看