第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
(
A.cars;makes
B.car;make
C.cars;making
A
)8.My father likes nice ______. He ______ cars.A.cars;makes
B.car;make
C.cars;making
答案:
8.A
(
A.Can;can
B.Does;does
C.Is;is
B
)9.—______ Mary like making clothes? —Yes,she ______.A.Can;can
B.Does;does
C.Is;is
答案:
9.B
(
A.His;her
B.He;she
C.He;her
A
)10.______ mother and ______ mother are good friends.A.His;her
B.He;she
C.He;her
答案:
10.A
十、按要求改写下列句子。(10分)
1. They like watching films.(对画线部分提问)
2. Mike's father is a policeman.(对画线部分提问)
3. My mother works in a factory.(改为一般疑问句)
4. Does it have a long tail?(改为陈述句)
It
5. My sister likes watching films.(改为否定句)
My sister
6. I go to school by bike.(用 Bobby 改写句子)
Bobby
1. They like watching films.(对画线部分提问)
What
do they like doing
?2. Mike's father is a policeman.(对画线部分提问)
Whose
father is
a policeman?3. My mother works in a factory.(改为一般疑问句)
Does
your mother work
in a factory?4. Does it have a long tail?(改为陈述句)
It
has
a long tail.5. My sister likes watching films.(改为否定句)
My sister
doesn’t
like
watching films.6. I go to school by bike.(用 Bobby 改写句子)
Bobby
goes
to school by bike.
答案:
1.What;doing 2.Whose;is 3.Does;work 4.has 5.doesn’t like 6.goes
十一、根据图片信息,完成短文内容。(10分)

Hello,I'm Eric. This
Hello,I'm Eric. This
is
my family tree. There are four
people in my family. They are my parents,my sister and I. My father is an engineer
. He works in a factory
and he makes cars
there. My mother likes music and art. She teaches Music
in the primary school. My sister Jane is a student
of Grade 5. She's 11/eleven
years old. My mother and Jane always go to school together. I'm fifteen years old and I'm a student too. I like playing
basketball
after school. We all like watching films and having picnics at weekends. We are a happy family.
答案:
is;four;engineer;factory;cars;Music;student;11/eleven;playing basketball
十二、阅读理解。(10分)
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
I have a good friend. Her name is Cindy. She is a clever girl. She is tall and strong. She has long hair and big eyes. She studies in a primary school in Shanghai. She likes playing table tennis with her classmates. She is good at swimming too. She doesn't like playing the piano or dancing. Her parents are both cooks. They cook nice food for Cindy every day. They have a big dog. It has big ears and long legs. It can run fast and jump high. Her home is beside my home,so we go to school together. I like her. Do you like her?
(
(
(
(
(
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
I have a good friend. Her name is Cindy. She is a clever girl. She is tall and strong. She has long hair and big eyes. She studies in a primary school in Shanghai. She likes playing table tennis with her classmates. She is good at swimming too. She doesn't like playing the piano or dancing. Her parents are both cooks. They cook nice food for Cindy every day. They have a big dog. It has big ears and long legs. It can run fast and jump high. Her home is beside my home,so we go to school together. I like her. Do you like her?
(
F
)1. Cindy likes dancing.(
F
)2. Cindy's dog can swim fast.(
F
)3. Cindy's house is behind the writer's(作者的)house.(
F
)4. Cindy has big eyes and long legs.(
T
)5. Cindy's mother is a cook.
答案:
(A)1~5FFFFT
查看更多完整答案,请扫码查看