2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版》

第39页
三、用所给词的适当形式填空。
1. Everyone in the village is very
friendly
. They are all my good
friends
. (friend)
2. After the party,we spent an hour
cleaning
up the living room. It is very
clean
now. (clean)
3. This is my bedroom. It is a room for
sleeping
in. I
slept
in it last night. (sleep)
4. This is a park for people
to relax
. It always makes us feel
relaxed
. (relax)
5. Our uncles
arrived
at our home yesterday. Their
arrival
made us very happy. (arrive)
答案: friendly; friends; cleaning; clean; sleeping; slept; torelax; relaxed; arrived; arrival
四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
A
Children should clean their bedrooms. If kids are too young to do the cleaning,they can start by picking up their toys in the bedroom. When they are older,they can help take out the rubbish and sweep the floor.
B
Setting the table is something that young children can do. Young kids can help wash the dishes. Parents should always stay with children in the kitchen even if(即使)they are old enough to cook and use knives by themselves.
C
If there is a pet in the house,the kids can give a hand with care. Children can help feed the pet and give it water to drink. For example,walking the dog is a good chore for older kids because they are strong enough.
D
Children can grow and water plants in the yard. In autumn,let kids clean up the leaves. They will have great fun,and the yard will be clean and tidy at the same time.
(
A
) 1. What is the correct order of the titles for Passage A to D?
①Cleaning ②Pet Care
③Yard Work ④Kitchen Help
A. ①④②③
B. ①②④③
C. ③④①②
(
B
) 2. In which of the following newspapers may we see the passages above?
A. Enjoying the nature.
B. Chores at home.
C. News around the world.
(
C
) 3. According to the passages,which of the following will the writer agree with?
A. It's not good that very young children should do chores.
B. Parents and children should always do chores together.
C. Children of different ages should help with different chores.
(
B
) 4. Which of the following can we infer(推断)from the passages?
A. Parents should keep at least one pet at home.
B. It's dangerous for children to cook in the kitchen alone.
C. Autumn is the best time for children to help around the yard.
(
C
) 5. What is the common theme(主题)of the four passages?
A. Children must help with cleaning.
B. Children should have a happy family.
C. It's important to help children to be independent(独立的).
答案: A; B; C; B; C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭