2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年名校金典课堂八年级英语上册人教版》

第118页
三、用所给词的适当形式填空。
1. There are many stars in the sky at night. Some are
visible
to us with our eyes, shining brightly. But there are also many
invisible
ones that need special tools to be seen.(visible)
2. The
sweetness
sweet)of Mom’s cookies filled the kitchen, and the
warmth
(warm)from the oven made our cold hands feel cozy(温暖的)while we waited to eat them.
3. My sister and I kept a
secret
about Mom’s gift and
secretly
put a drawing we made for her in her desk—when she found it, she smiled and said, “This is the best gift!”(secret)
4.
Whenever
(when)Mom talks about the
birth
(born)of our little dog, she always smiles and says, “The day he came home was the happiest day for our family!”
5. Poor
communication
(communicate)between our football team made us lose the game, and the
disappointment
(disappoint)in our hearts turned into a promise:“Next time, we’ll talk clearly and win together!”
答案: visible; invisible; sweetness; warmth; secret; secretly; Whenever; birth; communication; disappointment
四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
It’s hard to say what food is delicious and what is not. You may like the food, but others may not. Here are some kinds of special food.



(
B
) 1. What words can you use to describe the underlined word “toxins”?
A. Healthy.
B. Dangerous.
C. Important.
(
A
) 2. The writer thinks eating sannakji is .
A. difficult
B. common
C. fun
(
C
) 3. If you go to Europe, you can eat according to the passage.
A. fugu
B. sannakji
C. haggis
(
B
) 4. Which of the following sentence is TRUE about the food?
A. You can only cook sannakji after it dies.
B. It’s hard for a cook to cook fugu in Japan.
C. Chinese keep eggs for years to make century eggs.
(
C
) 5. You may read the passage in a .
A. guide book
B. restaurant menu
C. food magazine
答案: B; A; C; B; C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭