2025年美迪初中衔接暑假河北教育出版社英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年美迪初中衔接暑假河北教育出版社英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
[实例1]
The force of the earthquake destroyed(摧毁)many of the city's famous landmarks. Chunks of the coastline were thrown into the sea. Napier's Bluff Hill,a popular tourist spot,was completely destroyed and thrown into the waters below.
Most of the major buildings in the city were completely destroyed. Roads and communications across the whole area were cut. People were afraid to enter their homes for days and found shelters at the local Motor Camp or on the beach. There were about 150 aftershocks(余震)in the 24 hours after the main shock. Over the next 2 weeks,there would be 525 such aftershocks.
What do the above two paragraphs mainly tell us?
A. There were many places of interest in the city.
B. The earthquake damaged the city seriously.
C. Many famous landmarks were thrown into the sea.
D. People were afraid to enter their homes for sleep.
The force of the earthquake destroyed(摧毁)many of the city's famous landmarks. Chunks of the coastline were thrown into the sea. Napier's Bluff Hill,a popular tourist spot,was completely destroyed and thrown into the waters below.
Most of the major buildings in the city were completely destroyed. Roads and communications across the whole area were cut. People were afraid to enter their homes for days and found shelters at the local Motor Camp or on the beach. There were about 150 aftershocks(余震)in the 24 hours after the main shock. Over the next 2 weeks,there would be 525 such aftershocks.
What do the above two paragraphs mainly tell us?
A. There were many places of interest in the city.
B. The earthquake damaged the city seriously.
C. Many famous landmarks were thrown into the sea.
D. People were afraid to enter their homes for sleep.
答案:
[解析]B 根据第一段的首句“The force of the earthquake destroyed(摧毁)many of the city's famous landmarks.”(地震的力量摧毁了该市许多著名的地标建筑。)以及第二段中“Most of the major buildings in the city were completely destroyed.”(这座城市的大部分主要建筑都被完全摧毁了。)可知,地震使城市严重受到损害。由此可知,这两段的主要内容是地震严重破坏了这座城市。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看