2025年暑假新动向北京时代华文书局七年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假新动向北京时代华文书局七年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假新动向北京时代华文书局七年级英语》

A
There are lots of clubs at our school and you can do what you like in those clubs. Here are the ads.
Sun Music Club
Can you play the piano, the drums, the trumpet, or the guitar? Then you can join our club. If you can sing or dance, you can also be in our club. If you are a great musician, you can join our rock band, too. We have a music show every weekend.
Green Art Club
We need an art teacher to help kids with painting and drawing. Our e - mail address is art6780@163.com. You can also call Mrs. Green for more information. Mrs. Green is in the club on Sunday. Oh, her telephone number is 340 - 1241.
(
B
)1. How many clubs are mentioned (提到) in the passage?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
(
B
)2. When do they have a music show?
A. Every day.
B. Every weekend.
C. Every month.
D. Every year.
(
A
)3. Green Art Club needs an art teacher to help kids ______
A
.
A. with painting and drawing
B. with singing and dancing
C. take care of themselves
D. learn to play the piano
(
A
)4. What's the e - mail address of the Green Art Club?
A. It's art6780@163.com.
B. It's art6780@126.com.
C. It's art6870@163.com.
D. It's art6870@126.com.
(
C
)5. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Sun Music Club needs great musicians.
B. Mrs. Green's telephone number is 340 - 1241.
C. If you want to look for Mrs. Green, you can go to Sun Music Club on Sunday.
D. If Jenny sings very well, she can join Sun Music Club.
答案: 【解析】:
1. 文章中明确提到了两个俱乐部,分别是Sun Music Club和Green Art Club,所以答案是B。
2. 根据文章中的“We have a music show every weekend.”可知,音乐秀是在每个周末举行的,所以答案是B。
3. 文章中提到“Green Art Club needs an art teacher to help kids with painting and drawing.”,即Green Art Club需要一个艺术老师来帮助孩子们画画,所以答案是A。
4. 文章中明确给出了Green Art Club的电子邮件地址是art6780@163.com,所以答案是A。
5. 文章中提到“Mrs. Green is in the club on Sunday.”,这里的club指的是Green Art Club,而不是Sun Music Club,所以选项C是错误的。
【答案】:
1. B
2. B
3. A
4. A
5. C
B
As we all know, there are all kinds of clubs in the US middle schools, such as the music club, the sports club, the chess club, the swimming club … But do you know the homework club? It is a popular club in many US middle schools. More and more students spend their afternoons in these clubs. The US middle school students need a quiet place to study. But games, computers and TVs are all around kids at home. So the homework club is just for them to do their homework. The club is quiet and it's good for students to study. Some teachers are there, too. They can answer students' questions and help with their work.
After the students finish their homework, they can go home. Then they can play games or watch TV happily.
(
C
)6. What is the best title (题目) of the passage?
A. Clubs in US Middle Schools
B. Students and Homework
C. The Homework Club
D. A Quiet Place to Study
(
C
)7. The students in the US middle schools can go to the homework club ______.
A. in the morning
B. at noon
C. in the afternoon
D. at night
(
B
)8. The underlined word “spend” in Chinese means “______”.
A. 提供
B. 度过
C. 节约
D. 讨论
(
D
)9. What can the students do in the homework club?
A. Learn to swim.
B. Play the guitar.
C. Watch TV.
D. Do their homework.
(
D
)10. Which is NOT true about the homework club?
A. The homework club is popular in the US middle schools.
B. It's good for students to study in the homework club.
C. The teachers in the homework club can help the students study.
D. All the US middle school students like the homework club.
答案: 【解析】:
6. 文章主要介绍了美国中学中的作业俱乐部,包括其目的、活动和特点。选项C“The Homework Club”最能概括文章的主题。
7. 文章中提到“More and more students spend their afternoons in these clubs.”,说明学生们是在下午去作业俱乐部的。
8. 文章中提到学生们在作业俱乐部度过他们的下午,所以“spend”在这里的意思是“度过”。
9. 文章明确指出作业俱乐部是为学生提供一个安静的地方做作业,且有老师在场解答问题和帮助学习。因此,学生在作业俱乐部主要做的是他们的作业。
10. 文章中并没有提到所有的美国中学生都喜欢作业俱乐部,只是说作业俱乐部在很多美国中学很受欢迎,所以D选项是不正确的。
【答案】:
6. C
7. C
8. B
9. D
10. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭