2025年同步练习册山东科学技术出版社七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东科学技术出版社七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册山东科学技术出版社七年级英语上册人教版》

四、句型转换
按要求改写下列句子,每空一词。
1. I spend most of my time reading different books.(同义句改写)
I
spend
most of my time
on
different books.
2. How about your school tour?(同义句改写)
What
about
your school tour?
3. The dining hall is across from the sports field.(对画线部分提问)
Where
is
the dining hall?
4. My favourite food is zongzi.(对画线部分提问)
What's
your
favourite food?
5. The reading corner is an interesting place because we can have fun there.(对画线部分提问)
Why
is
the reading corner an interesting place?
答案: 1. spend;on 2. What about 3. Where is 4. What's your 5. Why is
五、阅读理解
阅读下面短文,从每小题的四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
Sally and David are sister and brother. They have their own(自己的) rooms.
Sally’s room is always tidy. In her room, the schoolbag is on the table. Her books are in the bookcase. David’s room is very messy. His key is under the table; his books are on the bed, on the floor and under the chair.
This morning, Sally and David are going to school after breakfast. But David can’t find his schoolbag. He looks for it everywhere in his room, but it’s not there. Sally helps him to look for it in the living room. It’s not there, either. David asks his father, “Do you know where my schoolbag is?” Father says, “It’s on the table in my room. I found it under the sofa last night and took it to my room.” “Why didn’t you put it back in my room, Dad?” David asks. Father answers, “Because this can remind(提醒) you that you should put your things in place.” David’s face turns red.
1. What’s the relation(关系) between Sally and David?
A. Mother and son.
B. Daughter and father.
C. Teacher and student.
D. Sister and brother.
(
D
)
2. Where are Sally’s books?
A. In the bookcase.
B. On the table.
C. Under the chair.
D. On the bed.
(
A
)
3. What is the meaning of the underlined expression “looks for” in paragraph 3?
A. 寻找
B. 遗失
C. 照看
D. 浏览
(
A
)
4. Where is David’s schoolbag?
A. In Sally’s room.
B. In his father’s room.
C. In his room.
D. In the living room.
(
B
)
5. From the passage, we can infer(推断) ______.
A. David will have a new schoolbag
B. David’s father will help David clean the room
C. David’s sister will help David find his schoolbag
D. David will learn to keep his room tidy
(
D
)
答案: 1—5 DAABD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭