第95页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
五、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词或短语的正确形式填空。
The giant panda is one of
The giant panda is one of
the
most popular animals in the world. A giant panda can grow up to 1.8 metres long and weigh
up to 180 kg. People think the giant panda is very lovely, so
it is not surprising that the WWF chose the giant panda as its symbol. The WWF tells people that giant pandas are in
danger and we need to raise money to save
them. In the early 1980s, there were
about 1,100 giant pandas left
in the wild. The main reason why giant pandas are endangered is that the area where giant pandas can live has become smaller. The WWF works for helping
the giant pandas in the wild in many ways. One of the ways is to increase the size of reserves for giant pandas. There are paths(小路) that lead giant pandas from one reserve to another. No one can harm the giant pandas in these areas. The corridors let the giant pandas move from one habitat(栖息地) to another to look for food. People are working
very hard to make sure the giant panda doesn't die
out.
答案:
1. the 2. weigh 3. so 4. in 5. to save 6. were 7. left 8. helping 9. are working 10. doesn't die
(
A. Their brainwaves stay the same.
B. Their brainwaves become less complex.
C. Their brainwaves die down.
D. Their brainwaves change differently.
(
A. People.
B. Mammals.
C. Fish.
D. Brainwaves.
(
A. Fish usually eat nothing when they are resting.
B. Fish will react more slowly when they are resting.
C. Fish prefer to stay at the bottom of the tank all day.
D. Fish usually stop moving when they are resting.
A
)1. What happens to their brainwaves when fish are resting?A. Their brainwaves stay the same.
B. Their brainwaves become less complex.
C. Their brainwaves die down.
D. Their brainwaves change differently.
(
C
)2. What does the underlined word “they” in Paragraph 3 refer to?A. People.
B. Mammals.
C. Fish.
D. Brainwaves.
(
B
)3. What can we learn from the passage?A. Fish usually eat nothing when they are resting.
B. Fish will react more slowly when they are resting.
C. Fish prefer to stay at the bottom of the tank all day.
D. Fish usually stop moving when they are resting.
答案:
1. A 【点拨】根据“A fish's brainwaves don't change when the fish is asleep.”可知,鱼睡觉时,脑电波不会改变。故选 A。 2. C 【点拨】根据“Although fish may not sleep like people,they do rest.”可知,虽然鱼可能不像人一样睡觉,但它们会休息。此处 they 指的是“鱼”。故选 C。 3. B 【点拨】根据“When a fish is resting,it will react much more slowly.”可知,当鱼休息时,它的反应会慢得多。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看