2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版徐州专版》

五、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Friends are very important in everyone's life. It's great 1
to have
(have) many friends.
My best friend is Lisa. When I first 2
met
(meet) her, I was five. She is 3
caring
(care) all the time. Now she is in 4
the
same class with me. She is tall and quite thin. We are 5
cheerful
(cheer) together at school.
Lisa and I enjoy doing a lot of things together and 6
talking
(talk) about different things. She is smart and always helps me 7
with
my Maths and I sometimes help her with her English and History. I once had to do a report on science, but I 8
really
(real) didn't know what the teacher said. The next day, the teacher said my report was wrong and all my classmates laughed at me. 9
But
Lisa was the only one who didn't laugh at me.
I am shy and sometimes I feel that people don't understand me. Lisa is friendly and smart. I am happy she is one of my good 10
friends
(friend).
1. ______
2. ______
3. ______
4. ______
5. ______
6. ______
7. ______
8. ______
9. ______
10. ______
答案: 1. to have 2. met 3. caring 4. the 5. cheerful 6. talking 7. with 8. really 9. But 10. friends
(
B
)1. What does the underlined word “gentle” in Paragraph 2 mean in Chinese?
A. 外向的
B. 文静的
C. 暴躁的
D. 胆小的
(
C
)2. In the writer's eyes, Ann ______.
A. is a good-looking girl
B. can be a good doctor
C. is a good friend
D. shares nothing with him
(
D
)3. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Mark is shorter than Mr Black.
B. Sue and Ann are in the same school.
C. Sue dreams of being a teacher when she grows up.
D. The writer sometimes sees Ann online.
(
A
)4. What is the best title for this passage?
A. My best friends
B. A talk with my classmates
C. A letter to my friends
D. How to make new friends
答案: 1. B 【点拨】根据“Sue,on the other hand,is very gentle and kind. She is not as loud or funny as Mark,but she is helpful and generous.”可知画线词是“文静的”的意思。故选 B。 2. C 【点拨】根据“Although we do not see each other very often,I still think of her as one of my best friends.”可知作者认为她是一个好朋友。故选 C。 3. D 【点拨】根据“She is my online friend.”以及“Although we do not see each other very often”可知作者有时在线上与安见面。故选 D。 4. A 【点拨】通读全文,根据“Mark,Sue and Ann are my three best friends.”可知本文介绍了作者的三个好朋友。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭