第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
(
—Yes. Miss Li has given me ______ help, so I can make such great progress in it.
A.a little bit
B.a great deal
C.a number of
D.a great deal of
D
)3.—Are you good at physics now, Tom?—Yes. Miss Li has given me ______ help, so I can make such great progress in it.
A.a little bit
B.a great deal
C.a number of
D.a great deal of
答案:
D 【点拨】由语境可知空处表示“大量的”,又因为此空修饰的是不可数名词 help,因此应用固定短语 a great deal of。故选 D。
(
A.to ask; how to deal with
B.ask; what to do with
C.ask; what to deal with
D.to ask; how to do with
B
)4.Why not ______ your teacher for advice when you don't know ______ the problem.A.to ask; how to deal with
B.ask; what to do with
C.ask; what to deal with
D.to ask; how to do with
答案:
B
(
A.was
B.will be
C.have been
D.has been
D
)5.It ______ five years since I last saw Mary in Britain.A.was
B.will be
C.have been
D.has been
答案:
D
(
—I'm not feeling very well.
A.What's outside
B.What's in your head
C.What's up
D.What's inside
C
)6.—______?—I'm not feeling very well.
A.What's outside
B.What's in your head
C.What's up
D.What's inside
答案:
C 【点拨】“What's up?”意为“怎么啦”。根据答语“我感觉不是很舒服”可知选 C。
四、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Miracles (奇迹) will happen if you don't give up
When I was born, my doctor told my mother that there was something wrong with my legs. She didn't believe what the doctor said and started to look
My mother kept
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
Miracles (奇迹) will happen if you don't give up
trying
(try). Even if you have failed one hundred times, you may succeed
(success) when you try for the 101st time.When I was born, my doctor told my mother that there was something wrong with my legs. She didn't believe what the doctor said and started to look
for
other ways.My mother kept
looking
(look) for other doctors for me, and finally she succeeded. The doctor and his team in the hospital did everything they could to help
(help) me. They also asked my parents to teach me to do some exercise to help me walk. Day by day, I could walk by myself
(I).When
I grew up, my mother always told me these stories. She said that if I thought of what she said whenever I met difficulties, I could do anything
(something) successfully. I have been working hard and I have turned out to be a
very excellent person. I get best grades in school and I am a good dancer and swimmer
(swim). What the story tells us, as my mother always says, is "Never give up."1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
1. trying 2. succeed 3. for 4. looking 5. to help 6. myself 7. When 8. anything 9. a 10. swimmer
( )1. The passage starts with the story of Cervantes to show that ______.
( )2. What does the underlined part "run out of steam" in Paragraph 3 probably mean?
( )3. What does the author want to tell us in Paragraph 5?
( )4. What is the author's purpose in writing the passage?
B
( )2. What does the underlined part "run out of steam" in Paragraph 3 probably mean?
D
( )3. What does the author want to tell us in Paragraph 5?
D
( )4. What is the author's purpose in writing the passage?
B
答案:
1. B 【点拨】根据第一段和第二段中的“And the story brings an interesting question: Why do some people find new energy and creativity to the end of their days, but others find them long before?”可知,这个故事表明塞万提斯年纪这么大了,还是有这样的成就,说明年龄不是实现目标的障碍。故选 B。2. D 【点拨】根据后文解释可知,画线短语和 D 选项“失去继续学习的兴趣”表述一致。故选 D。3. D 【点拨】根据第五段内容可知,作者想告诉我们应该学会适应生活。故选 D。4. B 【点拨】通读全文可知,本文从西班牙文学巨匠塞万提斯讲起,告诉我们不论属于哪个年龄段,想要成功就要不断学习,指导我们要过一种有意义的生活。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看