第42页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
(
—____. They need time to relax and think for themselves.
A.I disagree
B.I do agree with you
C.It's very kind of you
D.It doesn't matter
B
)15.—Nowadays, most students are under too much pressure.—____. They need time to relax and think for themselves.
A.I disagree
B.I do agree with you
C.It's very kind of you
D.It doesn't matter
答案:
B
四、阅读短文,在文中空白处填入 1 个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
A
A fox saw a man driving a cart(运货马车) with many fish on the road. At once he 1
Then the man drove on. The fox began to enjoy 4
The wolf ran quickly ahead 8
A
A fox saw a man driving a cart(运货马车) with many fish on the road. At once he 1
closed
his eyes and pretended to be 2dead
. The man stopped and thought, “If I 3sell
this animal, I can make some money. ” So the man picked him up and put him among the fish.Then the man drove on. The fox began to enjoy 4
eating
his delicious food. When he was full, he jumped out of 5the
cart happily. Just then a wolf saw this and asked the fox what 6had happened
. The fox told 7him
everything, even the way he got into the cart.The wolf ran quickly ahead 8
of
the cart. He lay down and closed his eyes, too. The man was very happy to meet another dead animal, 9and
he thought he could make more money. But this time, he found the animal was too heavy for him 10to put
into the cart, so he tied it to the back of the cart and dragged(拖) it home.
答案:
1. closed 2. dead 3. sell 4. eating 5. the 6. had happened 7. him 8. of 9. and 10. to put
B
This article tells us something about the relationship between colours and moods.
Blue and white are calm colours because they can make you feel calm and 1
Warm colours such as orange and yellow can make you feel warm. Orange 3
Green is an 7
Red is 9
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
This article tells us something about the relationship between colours and moods.
Blue and white are calm colours because they can make you feel calm and 1
relaxed
. Blue can also represent sadness, and it brings peace to your mind and body. White is the colour of purity. Many women like to wear white 2 on
their wedding day.Warm colours such as orange and yellow can make you feel warm. Orange 3
represents
joy. It can cheer you up when you 4 are feeling
sad. And yellow is the colour of 5 wisdom
. Some people prefer 6 to use
this colour when they hope for success.Green is an 7
energetic
colour. It represents new life 8 because
it is the colour of nature. When you feel tired or weak, you should wear green. It is also the colour of envy, so you may say someone is “green with envy”.Red is 9
a
strong colour. Red may be of some help to you if you require strength. It represents power, heat and strong feelings. Wearing red can also make it easier to take action. This may help when you are having difficulty 10 making
a decision.1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
答案:
1. relaxed 2. on 3. represents 4. are feeling 5. wisdom 6. to use 7. energetic 8. because 9. a 10. making
查看更多完整答案,请扫码查看