第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
(
—______.
A.OK
B.Yes, I am
C.Thank you
D.That's all right
C
)5.—Welcome to Beijing.—______.
A.OK
B.Yes, I am
C.Thank you
D.That's all right
答案:
C 【点拨】对于别人的欢迎应表示感谢。故选 C。
1. 大家早上好。欢迎来到中国。
Good morning, everyone.
2. 我最好的朋友总是精力充沛。
My best friend is always
3. 我与我的同班同学一起看书。
I read books
4. 米莉没有长头发。
Millie does not
5. 让我们见见新来的同班同学。
Let us meet our
Good morning, everyone.
Welcome to
China.2. 我最好的朋友总是精力充沛。
My best friend is always
full of energy
.3. 我与我的同班同学一起看书。
I read books
with my classmates
.4. 米莉没有长头发。
Millie does not
have long hair
.5. 让我们见见新来的同班同学。
Let us meet our
new classmates
.
答案:
1. Welcome to 2. full of energy 3. with my classmates 4. have long hair 5. new classmates
五、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Here let me
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
Here let me
tell
(tell) you something about my aunt Mary. She is thirty years old. She has many hobbies
(hobby). She usually gets up early in the
morning. And
then she walks
(walk) her dog near the river. She sometimes likes talking/to talk
(talk) with others near her home after work. She often goes fishing
(fish) at weekends. She loves music. She is a member of
the Singing Club. Sometimes she goes
(go) to the park on Sundays. She is a nice woman. I am happy to play
(play) with her.1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
1. tell 2. hobbies 3. the 4. And 5. walks 6. talking/to talk 7. fishing 8. of 9. goes 10. to play
( )1. How does the writer feel to visit his grandma's yard?
A. Interested.
B. Afraid.
C. Happy.
D. Worried.
( )2. What does the underlined word "them" refer to(指代)?
A. The cats and the dogs.
B. The moon and stars.
C. The animals and eggs.
D. The dogs and the rabbits.
( )3. What can we infer(推断) from the text?
A. There are some hens in the yard.
B. The writer's favourite animal is cats.
C. The dogs and the rabbits in the yard are white.
D. Grandma wants to live in the writer's home.
( )4. What may be the best title for the text?
A. Grandma's life.
B. Grandma's yard.
C. Grandma's stories.
D. Grandma's animals.
A. Interested.
B. Afraid.
C. Happy.
D. Worried.
C
( )2. What does the underlined word "them" refer to(指代)?
A. The cats and the dogs.
B. The moon and stars.
C. The animals and eggs.
D. The dogs and the rabbits.
D
( )3. What can we infer(推断) from the text?
A. There are some hens in the yard.
B. The writer's favourite animal is cats.
C. The dogs and the rabbits in the yard are white.
D. Grandma wants to live in the writer's home.
A
( )4. What may be the best title for the text?
A. Grandma's life.
B. Grandma's yard.
C. Grandma's stories.
D. Grandma's animals.
B
答案:
1. C 【点拨】根据“I love to visit my grandma's yard. I visit it every week. I'm happy to go there.”可知,作者去奶奶的院子感到开心。故选 C。2. D 【点拨】根据“I love the dogs and the rabbits in Grandma's yard. I know how to feed them.”可知,them 指代前文提到的“the dogs and the rabbits”。故选 D。3. A 【点拨】根据“I can feed animals and pick up(捡起) eggs.”可推知,院子里有些母鸡。故选 A。4. B 【点拨】本文主要谈论作者喜欢去奶奶的院子。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看