第122页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
I'm Kitty. I'm going to the supermarket to buy several things. 1
On
the first floor, I'm going to buy some 2bananas
, because my grandma likes fruit. The fruit is cheap and fresh there. I also want to buy some flour(面粉) 3because
I want to make biscuits. It is not easy but I want 4to try
. On the 5second
floor, I want to buy some eggs. They are half price on Fridays. The normal(正常的) price 6is
6 yuan a kilo but today is three yuan. On the third floor, I want to buy 7a
jacket for my father. I know he likes blue but I 8don't
know his size. I'll call my mother and ask 9her
about it. I think my father 10will be
happy with my present.
答案:
1. On 2. bananas 3. because 4. to try 5. second 6. is 7. a 8. don't 9. her 10. will be
五、完形填空。
Helen is a 25-year-old woman. She goes to work every day except weekends. She loves her work and 1 asks for leave. She is a waitress. She works at a 2. Many people come here to 3 dinner. She is busy all day long. 4, she is young and strong, so she never feels 5. But her shoes are old. This makes her 6.
One day, she saw an ad in the 7. All shoes were on 8 at Nice Shoe Store. She walked into the 9. She looked around. She saw a pair of black shoes. They looked good. She 10 them on. They were very 11. They were only 25 dollars. She thought the 12 was OK and paid in cash. She put them on and was 13 for home when the salesgirl stopped her. “Why do you stop me?” asked Helen. “I'm sorry. I think you'd better take your 14 shoes with you. Don't 15 them in our shop,” the salesgirl answered.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
( )11.
( )12.
( )13.
( )14.
( )15.
Helen is a 25-year-old woman. She goes to work every day except weekends. She loves her work and 1 asks for leave. She is a waitress. She works at a 2. Many people come here to 3 dinner. She is busy all day long. 4, she is young and strong, so she never feels 5. But her shoes are old. This makes her 6.
One day, she saw an ad in the 7. All shoes were on 8 at Nice Shoe Store. She walked into the 9. She looked around. She saw a pair of black shoes. They looked good. She 10 them on. They were very 11. They were only 25 dollars. She thought the 12 was OK and paid in cash. She put them on and was 13 for home when the salesgirl stopped her. “Why do you stop me?” asked Helen. “I'm sorry. I think you'd better take your 14 shoes with you. Don't 15 them in our shop,” the salesgirl answered.
( )1.
C
( )2.
D
( )3.
B
( )4.
A
( )5.
D
( )6.
C
( )7.
B
( )8.
A
( )9.
D
( )10.
C
( )11.
D
( )12.
B
( )13.
A
( )14.
C
( )15.
D
答案:
1. C 【点拨】海伦很喜欢她的工作,她几乎不请假。2. D 【点拨】根据$“Many people come here to _3 dinner.”$可以推测出,海伦在一家餐馆工作。3. B 【点拨】句意:很多人来这家餐馆吃晚饭。have dinner 吃晚饭。故选 B。4. A 【点拨】luckily 幸运的是。5. D 【点拨】根据上文提示可知,她年轻且强壮,因此从不会感到疲惫。6. C 【点拨】根据语境可知,鞋子旧了,她应是感到不开心。7. B 【点拨】应该是在报纸上看到广告。8. A 【点拨】on sale 意为“降价出售”。9. D 【点拨】由上一句中的“Nice Shoe Store”可知,此处应用 store。10. C 【点拨】try on 意为“试穿”,符合语境。11. D 【点拨】根据下文可知,她买下了这双鞋,由此推知,这双鞋很舒服。12. B 【点拨】由上一句中的“only 25 dollars”可知,海伦认为这个价格是可以接受的。13. A 【点拨】leave for home 意为“动身回家”。14. C 【点拨】根据语境可知,海伦穿上了新鞋,但把旧鞋留在了店里,所以售货员让她把旧鞋带走。15. D 【点拨】根据上句可知,售货员是让她把旧鞋带走,不要把它们留在店里。
查看更多完整答案,请扫码查看