第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
(
—______.
A.Never mind
B.Have fun
C.Best wishes
D.I’m afraid not
B
)5.—Jenny, I’m going to Britain next summer.—______.
A.Never mind
B.Have fun
C.Best wishes
D.I’m afraid not
答案:
B 【点拨】对方要去英国,应该祝对方在英国玩得开心。故选 B。
四、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Rose usually gets up early in the morning. She always ____1____ (have) her breakfast at half past six. She leaves home early, ____2____ she is never late for school.
She has many ____3____ (class) in the morning. At about twelve fifteen, she comes back home for lunch. In ____4____ afternoon, she isn’t so busy. After school, she ____5____ (do) her homework and plays ____6____ other children.
In the evening, her ____7____ (parent) come back home from work. The family usually read ____8____ (newspaper) or listen to the radio together. Sometimes, they spend half an hour ____9____ (watch) TV. Rose goes to bed at a quarter to ten. But ____10____ (she) father goes to bed late.
1. ______
6. ______
Rose usually gets up early in the morning. She always ____1____ (have) her breakfast at half past six. She leaves home early, ____2____ she is never late for school.
She has many ____3____ (class) in the morning. At about twelve fifteen, she comes back home for lunch. In ____4____ afternoon, she isn’t so busy. After school, she ____5____ (do) her homework and plays ____6____ other children.
In the evening, her ____7____ (parent) come back home from work. The family usually read ____8____ (newspaper) or listen to the radio together. Sometimes, they spend half an hour ____9____ (watch) TV. Rose goes to bed at a quarter to ten. But ____10____ (she) father goes to bed late.
1. ______
has
______ 2. ______so
______ 3. ______classes
______ 4. ______the
______ 5. ______does
______6. ______
with
______ 7. ______parents
______ 8. ______newspapers
______ 9. ______watching
______ 10. ______her
______
答案:
1. has 2. so 3. classes 4. the 5. does 6. with 7. parents 8. newspapers 9. watching 10. her
( )1. The Book Sale lasts for ______.
( )2. Sports Fun is ______.
( )3. What can we know from the passage(文章)?
D
( )2. Sports Fun is ______.
C
( )3. What can we know from the passage(文章)?
D
答案:
1. D 【点拨】根据“The 1st week(Wednesday) 8:30 a.m. - 10:30 a.m. The Book Sale”可知,图书售卖活动持续两小时。故选 D。2. C 【点拨】根据“The 4th week(Thursday) 2:50 p.m. - 4:30 p.m. Sports Fun”可知,体育娱乐时间是下午 2:50 到 4:30。故选 C。3. D 【点拨】根据文中“My favourite is Sports Fun. It's great.”可知,D 项表述正确。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看