2025年暑假零距离八年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假零距离八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假零距离八年级英语人教版》

My Town—the Best Place to Be!
My town is a great place to live in. It's the best place to enjoy your free time. There are three movie theaters in town. They are all good, but the one nearest my house is the best. Shopping is also easy. There are many shops and most of them are trendy(时尚的). They sell very fashionable clothes. The clothes are also cheaper than those in cities, so students love to shop here.
There are also a lot of video and music stores. They are very popular with students. I go to the music store every week to buy a new CD. The most crowded place for students to hang out is the park. Everyone goes there, so it's really interesting. Sometimes there are even street performers. Some students think they're boring, but I think they're the most creative people. I want to be a street performer, too.
1. How does the writer like the movie theaters in his town? (不超过5个词)______
They are all good.

2. Why do the students love to shop in the writer's town? (不超过10个词)______
Because the clothes are cheaper than those in cities.

3. What does the writer think of the street performers? (不超过10个词)______
They are the most creative people.
答案: 【解析】:
本题要求阅读短文并根据短文内容回答问题,主要考查的是阅读理解和回答问题的能力。需要仔细阅读短文,理解短文内容,然后根据问题在短文中寻找相关信息,最后给出简洁明了的回答。
1. 第一题问作者对他所在城镇的电影院有何看法。在短文中,作者提到“There are three movie theaters in town. They are all good, but the one nearest my house is the best.”(镇上有三家电影院。它们都很好,但离我家最近的那家最好。)由此可以看出,作者认为他所在城镇的电影院都很好。
2. 第二题问为什么学生们喜欢在作者所在的城镇购物。短文中提到“The clothes are also cheaper than those in cities, so students love to shop here.”(这里的衣服也比城市的便宜,所以学生们喜欢在这里购物。)因此,学生们喜欢在作者所在的城镇购物的原因是衣服便宜。
3. 第三题问作者对街头艺人的看法。短文中提到“Some students think they're boring, but I think they're the most creative people.”(有些学生认为他们很无聊,但我认为他们是最有创造力的人。)由此可以看出,作者认为街头艺人是有创造力的。
【答案】:
1. They are all good.
2. Because the clothes are cheaper than those in cities.
3. They are the most creative people.
1. My best friend and I can talk about and
share
everything.
2. I can
truly
say I have never enjoyed myself so much in such a party.
3. Everyone has a
role
to play in making our country more beautiful.
4. Please
give
my bike back soon. I need it this afternoon.
5. Don't put the vegetables in the fridge for a long time because
fresh
ones are better.
答案: 【解析】:本题主要考查的是英语单词的拼写能力,需要根据给出的中文意思和首字母提示,补全单词。这类题型主要测试学生的词汇量和单词拼写能力,同时还需要理解句子的意思,确保填写的单词在语境中是合适的。
【答案】:
1. My best friend and I can talk about and share(分享) everything.
2. I can truly(真正) say I have never enjoyed myself so much in such a party.
3. Everyone has a role(角色) to play in making our country more beautiful.
4. Please give(给) my bike back soon. I need it this afternoon.
5. Don't put the vegetables in the fridge for a long time because fresh(新鲜的) ones are better.
Hello, everyone. Today I'd like to talk about the differences between Chinese students and English students.
Chinese students are more outgoing, while English students are more serious and quieter. In school life, Chinese students study harder and have more homework. English students are better at sports and enjoy taking part in various parties. About eating habits, Chinese students eat more vegetables and fruits, but English students eat more meat. For hobbies, 30% of Chinese students like reading and 70% like surfing the Internet. They watch TV four or five times a week. However, 60% of English students enjoy playing football and 40% like drawing. They go to the movies once a week. I think these differences make our lives colorful.
答案: Hello, everyone. Today I'd like to talk about the differences between Chinese students and English students.
Chinese students are more outgoing, while English students are more serious and quieter. In school life, Chinese students study harder and have more homework. English students are better at sports and enjoy taking part in various parties. About eating habits, Chinese students eat more vegetables and fruits, but English students eat more meat. For hobbies, 30% of Chinese students like reading and 70% like surfing the Internet. They watch TV four or five times a week. However, 60% of English students enjoy playing football and 40% like drawing. They go to the movies once a week. I think these differences make our lives colorful.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭