2025年暑假零距离八年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假零距离八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅲ.补全对话。(10分)
David:Hello,Carol. This is David speaking.
Carol:Hello,David. This is Carol.
David:1.
Carol: I'm sorry that I didn't answer your phone. I was reading a book named Arabian Nights at the bookshop at that time.
David:Arabian Nights? 2.
Carol: There are many old and interesting stories in it.
David:3.
Carol:A queen tells all the stories. The king of a country married a new queen every day and killed her the next morning.
David:Stop,stop here! 4.
Carol:Yes,you are right. 5.
David:Yes. I've already read it twice. I think it is very interesting.
Carol:Me, too. And I like it very much!
A. I've never heard of it.
B. Isn't it A Thousand and One Nights?
C. What were you doing when I called you last night?
D. Have you ever read the book before?
E. What are the stories about?
David:Hello,Carol. This is David speaking.
Carol:Hello,David. This is Carol.
David:1.
C
Carol: I'm sorry that I didn't answer your phone. I was reading a book named Arabian Nights at the bookshop at that time.
David:Arabian Nights? 2.
A
Carol: There are many old and interesting stories in it.
David:3.
E
Carol:A queen tells all the stories. The king of a country married a new queen every day and killed her the next morning.
David:Stop,stop here! 4.
B
Carol:Yes,you are right. 5.
D
David:Yes. I've already read it twice. I think it is very interesting.
Carol:Me, too. And I like it very much!
A. I've never heard of it.
B. Isn't it A Thousand and One Nights?
C. What were you doing when I called you last night?
D. Have you ever read the book before?
E. What are the stories about?
答案:
1. C
2. A
3. E
4. B
5. D
2. A
3. E
4. B
5. D
( )1. How many days did Zhuge Liang need to make 100,000 arrows?
A. One day.
B. Two days.
C. Three days.
D. Ten days.
( ) 2. The underlined word "fleet" probably means "______" in Chinese.
A.船帆
B.甲板
C.船桨
D.船队
( )3. How did Zhou Yu probably feel after Zhuge Liang returned with over 100,000 arrows?
A. Surprised.
B. Bored.
C. Tired.
D. Lonely.
A. One day.
B. Two days.
C. Three days.
D. Ten days.
C
( ) 2. The underlined word "fleet" probably means "______" in Chinese.
A.船帆
B.甲板
C.船桨
D.船队
D
( )3. How did Zhou Yu probably feel after Zhuge Liang returned with over 100,000 arrows?
A. Surprised.
B. Bored.
C. Tired.
D. Lonely.
A
答案:
【解析】:本题主要考查了阅读理解的能力,包括细节理解、词义猜测以及推理判断。
1. 第一题考查细节理解。根据文章第一段,Zhuge Liang说他需要三天来制作100,000支箭,因此答案选C。
2. 第二题考查词义猜测。根据文章第二段,"The 20 boats were tied together with strong ropes. Zhuge's fleet went towards the camp of Cao Cao." 可以推断,"fleet"指的是一组船只,即船队,因此答案选D。
3. 第三题考查推理判断。根据文章第一段,Zhou Yu认为制作100,000支箭是不可能的,但Zhuge Liang在三天内完成了任务,因此Zhou Yu可能会感到惊讶,答案选A。
【答案】:1. C;2. D;3. A。
1. 第一题考查细节理解。根据文章第一段,Zhuge Liang说他需要三天来制作100,000支箭,因此答案选C。
2. 第二题考查词义猜测。根据文章第二段,"The 20 boats were tied together with strong ropes. Zhuge's fleet went towards the camp of Cao Cao." 可以推断,"fleet"指的是一组船只,即船队,因此答案选D。
3. 第三题考查推理判断。根据文章第一段,Zhou Yu认为制作100,000支箭是不可能的,但Zhuge Liang在三天内完成了任务,因此Zhou Yu可能会感到惊讶,答案选A。
【答案】:1. C;2. D;3. A。
查看更多完整答案,请扫码查看