2025年暑假零距离八年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假零距离八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅲ.补全对话。(10分)
A:Mom, could I invite some friends to my party on Sunday evening?
B:1.
A:What do I have to do?
B:Well, first you could sweep the kitchen floor.
A:OK. 2.
B:Then you could take out the rubbish.
A:Yeah. 3.
B:And you need to clean your room.
A:Wow! I am going to be too tired to have my own party.
B:4.
A:5.
A:Mom, could I invite some friends to my party on Sunday evening?
B:1.
D
But you have to do some chores first.A:What do I have to do?
B:Well, first you could sweep the kitchen floor.
A:OK. 2.
B
B:Then you could take out the rubbish.
A:Yeah. 3.
E
B:And you need to clean your room.
A:Wow! I am going to be too tired to have my own party.
B:4.
A
I will go to the store for some drinks and snacks.A:5.
C
答案:
1. D
2. B
3. E
4. A
5. C
2. B
3. E
4. A
5. C
( )1. Which of the following housework is NOT mentioned in Paragraph 1?
A. Washing the dishes.
B. Cooking meals.
C. Folding the clothes.
D. Making the bed.
( )2. The underlined phrase“in return”in Paragraph 3 has the same meaning as“______”.
A. as a reward B. for punishment
C. on sale D. under control
( )3. According to Chris Bergman, kids should be encouraged to ______.
A. do housework without rewards
B. do more housework
C. stay away from housework
D. do housework by getting rewards
A. Washing the dishes.
B. Cooking meals.
C. Folding the clothes.
D. Making the bed.
B
( )2. The underlined phrase“in return”in Paragraph 3 has the same meaning as“______”.
A. as a reward B. for punishment
C. on sale D. under control
A
( )3. According to Chris Bergman, kids should be encouraged to ______.
A. do housework without rewards
B. do more housework
C. stay away from housework
D. do housework by getting rewards
D
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和词汇短语的掌握。文章主要讨论了孩子们做家务是否应该得到报酬的话题。
1. 第一题是细节理解题,需要从文章第一段中找出提到的家务活动,然后与选项进行对比,找出未被提及的选项。
2. 第二题是短语理解题,需要联系上下文理解“in return”的含义,并从选项中找出与其意思相同的短语。
3. 第三题是推理判断题,需要根据文章中的信息,结合Chris Bergman的观点,推断出孩子们应该如何被鼓励做家务。
【答案】:
1. B
在文章第一段中提到了“doing the dishes, making the bed, and folding the clothes”三项家务活动,而B选项“Cooking meals”并未被提及,因此B是正确答案。
2. A
在文章第三段中,“in return”出现在“parents are sending a message that work isn't worth doing unless you get something in return”这句话中,意思是“作为回报”。因此,与“as a reward”意思相同,表示得到某种回报或奖励。所以A选项是正确的。
3. D
根据文章最后一段Chris Bergman的观点,“Our goal is to give kids lawful power so they can get rewards,” he says. “And kids need rewards to help encourage them. ”可以推断出,他认为孩子们应该通过做家务得到奖励来鼓励他们。因此,D选项“do housework by getting rewards”是正确的。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和词汇短语的掌握。文章主要讨论了孩子们做家务是否应该得到报酬的话题。
1. 第一题是细节理解题,需要从文章第一段中找出提到的家务活动,然后与选项进行对比,找出未被提及的选项。
2. 第二题是短语理解题,需要联系上下文理解“in return”的含义,并从选项中找出与其意思相同的短语。
3. 第三题是推理判断题,需要根据文章中的信息,结合Chris Bergman的观点,推断出孩子们应该如何被鼓励做家务。
【答案】:
1. B
在文章第一段中提到了“doing the dishes, making the bed, and folding the clothes”三项家务活动,而B选项“Cooking meals”并未被提及,因此B是正确答案。
2. A
在文章第三段中,“in return”出现在“parents are sending a message that work isn't worth doing unless you get something in return”这句话中,意思是“作为回报”。因此,与“as a reward”意思相同,表示得到某种回报或奖励。所以A选项是正确的。
3. D
根据文章最后一段Chris Bergman的观点,“Our goal is to give kids lawful power so they can get rewards,” he says. “And kids need rewards to help encourage them. ”可以推断出,他认为孩子们应该通过做家务得到奖励来鼓励他们。因此,D选项“do housework by getting rewards”是正确的。
查看更多完整答案,请扫码查看