2025年时习之暑假衔接八年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时习之暑假衔接八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时习之暑假衔接八年级英语人教版》

例 (遵义期中改编)Teenagers will finally grow up some day, leaving their parents and facing the challenges in life alone, so they should learn basic(基本的) life skills and develop good working habits.
The government has been trying to pay attention(注意) to the importance of hardworking spirit education...
Schools play an important role in teaching students about the value(价值) of working hard...
Parents should also encourage children to learn how to do chores at home...
What's the structure of the passage?
【点拨】该结构为总——分。首段表达了青少年需要培养基本的生活技能,然后从政府、学校、家庭三个方面阐述了如何帮助青少年培养劳动意识及生活技能。
答案: A,该结构为总——分。首段表达了青少年需要培养基本的生活技能,然后从政府、学校、家庭三个方面阐述了如何帮助青少年培养劳动意识及生活技能。
例 Are you looking forward to buying a small and cute pet? If you're thinking about getting a rabbit, make sure to think twice! Rabbits can be fun pets. However, there are important things that you should know if you want to keep one or more rabbits in your home. Don't let their cute look fool you—rabbits are a lot of work!
How does the writer start this article?
A. By giving a fact.
B. By telling a story.
C. By asking a question.
D. By showing a feeling.
【点拨】根据"Are you looking forward to buying a small and cute pet?"可知,文章是通过问问题开始的。
答案: C 【点拨】根据"Are you looking forward to buying a small and cute pet?"可知,文章是通过问问题开始的。
例 Middle school students like joining clubs...
School clubs take time
Joining a school club isn't just about having fun. And kids must know that being in a club needs time and they need to do many things.
____▲____
Many students like to meet new friends in the clubs. Lindsay Moore from No. 8 Middle School says, "In the music club, I meet Jane. She likes music and she can play the piano very well. I like music, too. And I can play the guitar. So Jane can teach me to play the piano, and I can teach her how to play the guitar. It's so great."
Which of the following can be put in "____▲____"?
A. When you join the club
B. Why you join the club
C. How you join the club
D. Where you join the club
【点拨】根据第三段第一句可知本段介绍的是加入俱乐部的原因。
答案: B 【点拨】根据第三段第一句可知本段介绍的是加入俱乐部的原因。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭