2025年时习之暑假衔接八年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时习之暑假衔接八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
例 (驻马店期末)Last week, my family moved to a new house. I felt nothing but tired about the move. Our new neighbors, the Satos, helped us a lot...
Because of the move, I went to a new school. After the first day at my new school, I walked home alone. After I got into the house, I saw there were several boxes on the floor. My mom was too busy to clear them up. I opened one box and saw some bowls. I picked up one and wanted to wash it. However, it slipped(滑落) out of my hand and broke. The bowl was very special to Mom because it was from Grandma.
"Benjamin! What just broke?" Mom asked. I didn't hear her come in...
What does the underlined word "them" in Paragraph 2 refer to?
A. Several boxes. B. The bowls.
C. Benjamin's parents. D. Benjamin's neighbors.
【点拨】根据前后语境"... I saw there were several boxes on the floor.""I opened one box..."可知,妈妈在清理盒子。
Because of the move, I went to a new school. After the first day at my new school, I walked home alone. After I got into the house, I saw there were several boxes on the floor. My mom was too busy to clear them up. I opened one box and saw some bowls. I picked up one and wanted to wash it. However, it slipped(滑落) out of my hand and broke. The bowl was very special to Mom because it was from Grandma.
"Benjamin! What just broke?" Mom asked. I didn't hear her come in...
What does the underlined word "them" in Paragraph 2 refer to?
A. Several boxes. B. The bowls.
C. Benjamin's parents. D. Benjamin's neighbors.
【点拨】根据前后语境"... I saw there were several boxes on the floor.""I opened one box..."可知,妈妈在清理盒子。
答案:
A 【点拨】根据前后语境"... I saw there were several boxes on the floor.""I opened one box..."可知,妈妈在清理盒子。
查看更多完整答案,请扫码查看