第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
I.根据句意用适当的词填空
1. Junior High School has grades seven________nine.
2. You can find the information________the Internet.
3. Do you have any other things________sale?
4. What did you do________the money?
5. My cookies look________hearts.
1. Junior High School has grades seven________nine.
2. You can find the information________the Internet.
3. Do you have any other things________sale?
4. What did you do________the money?
5. My cookies look________hearts.
答案:
1. to 2. through 3. for 4. with 5. like
II.用方框中所给短语的适当形式填空
raise money,be crazy about,so many,sell out of,less than
6. −A cup of coffee, please.−We have__________coffee. Would you like some tea?
7. With 5G technology we can finish many things in________ten seconds.
8. After watching the skating race last night, Bill____________this kind of sport.
9. There are________fans at the concert.
10. Our school plans to organize a basketball match to__________for the kids in the mountain village.
答案:
6. sold out of 7. less than 8. was crazy about 9. so many 10. raise money
词汇串记
Jane is a woman working in a supermarket. Her 11.________(丈夫)is a driver. He never cheats his customers and he is 12.________(honest).
The couple(夫妇)have a daughter and she is sixteen years old. The family live a happy life. They 13.________(信任)each other. They know the 14.________(value)of honesty. No matter what they do, they remember to be honest.
The couple plan to buy a house in the central position of the city. But the price is high, so they can't afford it. They work hard to make money.
They also save money in their everyday life. They believe they can pay for a house one day. Their dream will 15.________(sure)come true.
答案:
11. husband 12. honest 13. trust 14. value 15. surely
III.阅读理解
In some parts of the world, children don't have enough food to eat or enough money to buy clothes or shoes. Every year at Sunshine Middle School, we do something to raise money for these children. This year we will have a Market Day.
The Market Day will fall on July 8. We are going to make the student centre at our school look just like a big shopping centre! People can come at any time from 9:00 a.m. to 5:00 p.m. and buy everything from clothes to books, cakes and flowers.
Luckily for us, many volunteers will help prepare for the big event. Last year, Ms. Grant and Ms. Ali made some wonderful cakes for our charity event. They will do it again this year. Bill Thomas will visit Bookworm Bookshop and Mel's Music Shop and ask them to give us things that we can sell at the event. Philip White will e - mail all the teachers and ask them to come to our event. Alice Brown will put a message online telling the public the event is open to everyone.
However, there is more to do, and we need your help. We want you to give us things that we can sell−books, old clothes, anything that we can sell to raise money for poor children. We also need some student volunteers to sell the things we get on Market Day.
With your help, we will certainly have a successful Market Day!
( )16.(新考向.根据细节选择)What do we know about the Market Day from Paragraph 2?
①When it will be.
②Where it will be.
③What it will sell.
④Who it will help.
A.①②③ B.①②④
C.①③④ D.②③④
( )17.(新考向.词义猜测)What do the underlined words“do it”in Paragraph 3 refer to?
A.Visit shops.
B.Make cakes.
C.Give away books.
D.Play some music.
( )18.Who will invite teachers to this year's charity event?
A.Ms.Grant.
B.Bill Thomas.
C.Philip White.
D.Alice Brown.
( )19.(新考向.段落大意)What does Paragraph 4 mainly talk about?
A.Why the event is important.
B.How to become a volunteer.
C.What help the event still needs.
D.How to sell things on Market Day.
( )20.(新考向.写作目的)Why did the writer write the passage mainly?
A.To teach students about charity
B.To talk about an interesting market
C.To share feelings about being a volunteer
D.To ask some students to help with the event
In some parts of the world, children don't have enough food to eat or enough money to buy clothes or shoes. Every year at Sunshine Middle School, we do something to raise money for these children. This year we will have a Market Day.
The Market Day will fall on July 8. We are going to make the student centre at our school look just like a big shopping centre! People can come at any time from 9:00 a.m. to 5:00 p.m. and buy everything from clothes to books, cakes and flowers.
Luckily for us, many volunteers will help prepare for the big event. Last year, Ms. Grant and Ms. Ali made some wonderful cakes for our charity event. They will do it again this year. Bill Thomas will visit Bookworm Bookshop and Mel's Music Shop and ask them to give us things that we can sell at the event. Philip White will e - mail all the teachers and ask them to come to our event. Alice Brown will put a message online telling the public the event is open to everyone.
However, there is more to do, and we need your help. We want you to give us things that we can sell−books, old clothes, anything that we can sell to raise money for poor children. We also need some student volunteers to sell the things we get on Market Day.
With your help, we will certainly have a successful Market Day!
( )16.(新考向.根据细节选择)What do we know about the Market Day from Paragraph 2?
①When it will be.
②Where it will be.
③What it will sell.
④Who it will help.
A.①②③ B.①②④
C.①③④ D.②③④
( )17.(新考向.词义猜测)What do the underlined words“do it”in Paragraph 3 refer to?
A.Visit shops.
B.Make cakes.
C.Give away books.
D.Play some music.
( )18.Who will invite teachers to this year's charity event?
A.Ms.Grant.
B.Bill Thomas.
C.Philip White.
D.Alice Brown.
( )19.(新考向.段落大意)What does Paragraph 4 mainly talk about?
A.Why the event is important.
B.How to become a volunteer.
C.What help the event still needs.
D.How to sell things on Market Day.
( )20.(新考向.写作目的)Why did the writer write the passage mainly?
A.To teach students about charity
B.To talk about an interesting market
C.To share feelings about being a volunteer
D.To ask some students to help with the event
答案:
16~20 ABCCD
查看更多完整答案,请扫码查看