2025年启东中学作业本八年级英语下册译林版宿迁专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本八年级英语下册译林版宿迁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本八年级英语下册译林版宿迁专版》

(   )3.Lucy had few close friends. So she didn't know about the trouble.
A. who to talk
B. who to talk to
C. who to say
D. what to talk
答案: 3. B 【点拨】who 意为“谁”;what 意为“什么”。talk to sb. about sth. 和某人谈论某事;say sth. to sb. 向某人说某事。根据语境可知,这里应使用动词 talk。空处应填与之谈论的人,所以疑问词为 who,后面用 to talk to。故选 B。
(   )4.(2024·江苏宿迁宿豫区二模) — we clean the classroom at once?
—No, you . You clean it after school.
A. Must; needn't; may
B. Must; mustn't; can
C. Shall; can't; must
D. Need; mustn't; may
答案: 4. A 【点拨】根据语境可知,此处询问是否必须现在打扫教室,应用 must 提问;根据“No”可知,此处应用 needn’t 或 don’t have to 回答。故选 A。
(   )5.(2024·江苏无锡滨湖区一模)Self - driving buses are smart. They “know” to slow down, stop or start again.
A. what
B. where
C. when
D. who
答案: 5. C 【点拨】what 什么;where 哪里;when 什么时候;who 谁。根据“Self - driving buses are smart.”可知,此处说的是它们“知道”何时减速、停车或重新启动。故选 C。
(   )6. —Do you know for help when we are in trouble at school?
—Yes. Our teachers and friends.
A. who should we ask
B. what to ask
C. who to ask
D. how should we ask
答案: 6. C
(   )7.The teachers hope all of us can hand our homework time every day.
A. up; in
B. out; on
C. on; in
D. in; on
答案: 7. D
(   )8.(2023·江苏宿迁宿豫区三模) —Miss Li, I don't want to say sorry to Daniel.
—I'm afraid you . After all, you broke his glasses.
A. may
B. have to
C. mustn't
D. needn't
答案: 8. B 【点拨】may 可能;have to 不得不;mustn’t 禁止;needn’t 不必。根据“After all, you broke his glasses.”可知对方必须要向丹尼尔道歉。故选 B。
五、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
Some people have the feeling that nothing can be done about their poor reading ability. They feel 1 (hope)about it. Can you learn to read 2 (well)or must you agree that nothing can be done about it?
To be sure, people are different. You cannot do everything as well as other people do. If all the students in a class 3 (try)out for basketball, some would be very good 4 (play), some would be very poor ones, and many would be in between. 5 even the very poor players can become much better players if they are guided in the right way and with plenty of practice. It is the same with reading. Some seem to enjoy reading and to read well 6 any special help. Others find that reading is a slow and 7 (tired)job.
Man's experiments 8 (show)that every poor reader can improve their reading ability. In these experiments, the poor readers were given tests of reading ability. After some of the reasons for their poor reading were discovered, they were given special 9 (instruct)and practice in reading. 10 a few months, another test of the same kind was given. Almost all the people raised their reading scores(分数).
1.____________   2.____________   3.____________   4.____________   5.____________
6.____________   7.____________   8.____________   9.____________   10.____________
答案: 1. hopeless 2. better 3. tried 4. players 5. But
6. without 7. tiring 8. have shown 9. instruction
10. After

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭