精英家教网 > 练习册解析答案 > 单元自测试卷八年级英语下学期人教版 > 第25页解析答案
单元自测试卷八年级英语下学期人教版

单元自测试卷八年级英语下学期人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册单元自测试卷八年级英语下学期人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

Unit 2 Home Sweet Home 单元测试题(B卷)
一、阅读理解(共15小题,计30分)
阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D 4个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
A
Dear Mom,
I want to have a talk with you. You're a good mother and you always take good care of me. You think study is the most important to me, so you never let me help you at home. Every time I try to give you a hand, you refuse. You think that's good for me, but I don't think so.
As a member of the family, I want to do something. I don't want to see you and Dad being busy while I sit in front of the desk and do nothing. Do you know that doing chores can help me become more independent? I'm sure you want me to be a person like that.
Here is a chore list for kids aged 13 to 16.
●Make meals
●Do the dishes.
●Do some cleaning.
●Help with daily shopping.
●Look after younger kids.
I feel sorry that I'm 15 and I've done none of them. So, could you please let me try? I'm sure it won't take me much time. And I promise I will study as hard as before.
Yours,
Kathy
()1. Mom thinks
A
is the most important to Kathy.
A. study
B. money
C. health
D. love
答案:A
解析:根据文中“You think study is the most important to me”可知妈妈认为学习对凯西最重要,选A。
(
C
)2. Kathy thinks she can become more by doing chores.
A. hard-working
B. careful
C. independent
D. talented
答案:C
解析:由文中“Do you know that doing chores can help me become more independent?”可知凯西认为做家务能让她更独立,选C。
(
D
)3. Jack is a 14-year-old boy. He should be able to .
A. make money for the family
B. repair the car
C. take care of sick person
D. look after his little brother
答案:D
解析:根据文中 chore list 中的“Look after younger kids.”可知14岁的杰克应该能照顾弟弟,选D。