2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版》

C
Are you often angry? What will you do when you’re very angry? Some people may choose to let out their anger by shouting or doing some activities like running.
However, a study found that activities like running or boxing(拳击), didn’t really help to reduce anger. In fact, some of these activities actually made it worse. For example, they make people’s hearts beat faster. If your heart can’t slow down, your anger will not be let out easily.
On the other hand, some activities that can reduce your physical responses(身体反应), such as deep breathing and yoga, are more successful in calming anger. These activities make the heart beat slower, helping people to dominate their feelings successfully.
Interestingly, the study also found that jogging(慢跑) was possible to increase anger, while other activities like ball games and team sports could actually reduce anger. This suggests that fun and playful activities can help reduce negative feelings. So, if you want to make yourself feel better, some playful activities would be a good choice.
In short, if you’re feeling angry, consider taking a few deep breaths or doing a fun sport instead of shouting or running. These calming activities may help you reduce your anger.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)31. How does the writer lead in the topic in Paragraph 1?
A. By listing numbers.
B. By using sayings.
C. By asking questions.

D. By telling stories.
(
C
)32. What does the underlined word “dominate” mean in Paragraph 3?
A. Hide.
B. Express.
C. Control.
D. Share.
(
D
)33. Which of the following is more successful in calming anger?
①shouting ②running ③deep breathing ④ball games
A. ①②
B. ①④
C. ②③
D. ③④
(
A
)34. What is the structure of the passage?

(
A
)35. What is the best title for the passage?
A. Ways to Reduce Anger
B. Effects of Being Angry
C. Reasons to Reduce Anger
D. Importance of Staying Positive
答案: 31.C【解析】根据第一段中“Are you often angry? What will you do when you’re very angry?”可知,第一段以问题引入话题。故选C。
32.C【解析】根据第三段中“On the other hand,some activities that can reduce...helping people to dominate their feelings successfully.”可知,像深呼吸和瑜伽这些活动能降低身体反应,使心跳变慢,从而成功地帮助人们控制他们的情绪。画线单词dominate与control“控制”意思相似。故选C。
33.D【解析】根据第三段第1句中“some activities that can reduce your physical responses,such as deep breathing and yoga,are more successful in calming anger”以及第四段第1句中“ball games and team sports could actually reduce anger”可知,深呼吸以及一些有趣的球类运动等在平息愤怒方面更成功。故选D。
34.A【解析】第一段总起,引出研究主题;中间第二、三、四段分述研究内容;最后一段总结研究成果。文章是“总分总”结构。故选A。
35.A【解析】结合全文可知,文章主要介绍了如何减少愤怒。故选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭