2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第85页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
B
Lynn, a deaf worker, worked at a school, offering lunch to the students. Since she couldn’t hear, the students used to point at the food that they wanted. Besides, no one ever greeted or thanked her in sign language. When a teacher named Maria noticed the problem of communication between them, she decided to do something to help.
Born in a family with deaf parents, Maria understood the people with disabilities(残疾) deeply. Having taken sign language lessons in high school, she came up with the idea of teaching her students how to sign. She thought it could help each other have a much easier understanding than before. More importantly, through her efforts, she wished to make people like Lynn feel the warmth from people around them.
In order to get the activity started successfully, Maria turned to the headmaster for help. As soon as the headmaster heard about Maria’s plan, he advised her to teach the whole school in October. Every day during breaks, students and workers learned and practiced new words and how to use them. The students were very excited to learn the special language! These lessons were so popular that the headmaster decided to keep them going all year round.
Their efforts at school paid off. Maria was pleased to see all the changes they had made. Lynn felt that she was loved and cared in her life. Many people, especially the students, found it wonderful to be able to “talk” with Lynn.
The students had an unforgettable experience. “Sign Language is great. I’m learning more so that I can feel free to talk with Lynn and other disabled people.” said one of the students.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. The students were polite to Lynn.
B. The students always thanked or greeted Lynn in sign language.
C. The students had difficulty communicating with Lynn.
D. The students could understand every worker.
(
A. Herself.
B. Her parents.
C. Her friends.
D. Her teacher.
(
A. To make her students happy.
B. To let the sign language become popular all over the world.
C. To warm people like Lynn.
D. To spread a new kind of culture.
(
A. Worried.
B. Proud.
C. Upset.
D. Tired.
(
A. Love.
B. Health.
C. Culture.
D. AI.
Lynn, a deaf worker, worked at a school, offering lunch to the students. Since she couldn’t hear, the students used to point at the food that they wanted. Besides, no one ever greeted or thanked her in sign language. When a teacher named Maria noticed the problem of communication between them, she decided to do something to help.
Born in a family with deaf parents, Maria understood the people with disabilities(残疾) deeply. Having taken sign language lessons in high school, she came up with the idea of teaching her students how to sign. She thought it could help each other have a much easier understanding than before. More importantly, through her efforts, she wished to make people like Lynn feel the warmth from people around them.
In order to get the activity started successfully, Maria turned to the headmaster for help. As soon as the headmaster heard about Maria’s plan, he advised her to teach the whole school in October. Every day during breaks, students and workers learned and practiced new words and how to use them. The students were very excited to learn the special language! These lessons were so popular that the headmaster decided to keep them going all year round.
Their efforts at school paid off. Maria was pleased to see all the changes they had made. Lynn felt that she was loved and cared in her life. Many people, especially the students, found it wonderful to be able to “talk” with Lynn.
The students had an unforgettable experience. “Sign Language is great. I’m learning more so that I can feel free to talk with Lynn and other disabled people.” said one of the students.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)26. What did Maria find?A. The students were polite to Lynn.
B. The students always thanked or greeted Lynn in sign language.
C. The students had difficulty communicating with Lynn.
D. The students could understand every worker.
(
D
)27. Who taught Maria sign language?A. Herself.
B. Her parents.
C. Her friends.
D. Her teacher.
(
C
)28. Why did Maria come up with the idea of teaching her students how to sign?A. To make her students happy.
B. To let the sign language become popular all over the world.
C. To warm people like Lynn.
D. To spread a new kind of culture.
(
B
)29. Which word can best describe Maria’s final feeling?A. Worried.
B. Proud.
C. Upset.
D. Tired.
(
A
)30. What’s the theme of the text?A. Love.
B. Health.
C. Culture.
D. AI.
答案:
26.C【解析】根据第一段最后一句“When a teacher named Maria noticed the problem of communication between them,she decided to do something to help.”可知,Maria发现了同学们和Lynn交流有困难。故选C。
27.D【解析】根据第二段第2句“Having taken sign language lessons in high school,she came up with the idea of teaching her students how to sign.”可知,Maria高中的老师教给她手语的。故选D。
28.C【解析】根据第二段最后一句“More importantly,through her efforts,she wished to make people like Lynn feel the warmth from people around them.”可知,Maria希望能让像Lynn这样的人感受到周围人的关爱与温暖。故选C。
29.B【解析】根据第四段第1、2句“Their efforts at school paid off.Maria was pleased to see all the changes they had made.”可知,努力有了回报,Maria很高兴看到了他们的努力所带来的一切改变。由此推测她会感到骄傲自豪。故选B。
30.A【解析】通读全文可知,本文讲述了Maria教学生们手语,从而使他们能够和Lynn进行正常的交流的故事,体现了人与人之间的关爱和理解。故选A。
27.D【解析】根据第二段第2句“Having taken sign language lessons in high school,she came up with the idea of teaching her students how to sign.”可知,Maria高中的老师教给她手语的。故选D。
28.C【解析】根据第二段最后一句“More importantly,through her efforts,she wished to make people like Lynn feel the warmth from people around them.”可知,Maria希望能让像Lynn这样的人感受到周围人的关爱与温暖。故选C。
29.B【解析】根据第四段第1、2句“Their efforts at school paid off.Maria was pleased to see all the changes they had made.”可知,努力有了回报,Maria很高兴看到了他们的努力所带来的一切改变。由此推测她会感到骄傲自豪。故选B。
30.A【解析】通读全文可知,本文讲述了Maria教学生们手语,从而使他们能够和Lynn进行正常的交流的故事,体现了人与人之间的关爱和理解。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看