2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年追梦之旅初中期末真题篇九年级英语河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第78页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
C(与信阳市重,已换)
How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school, tal-
-k notes and do homework. Feeling a little bored? There are other ways that can make learning i
-nteresting and varied(多样化). It’s called digital learning.
Digital learning is a way to help students learn by using the Internet. There are three impo-
-tant kinds of digital learning. Apps are computer software applications(应用). People can dow-
-nload them on their mobiles. The other two kinds are social networking services, including Weil-
-bo and WeChat and websites. Each one of them is like your teacher. They help you master what y-
-ou learn at school.
Compared with traditional learning ways, digital learning has its advantages. Digital learning
also varied. It covers almost every school subject. More importantly, it always offers students th-
-e newest resources(资源) to learn from.
Digital learning is also personalized. You can choose what you like to learn. If you don’t ma-
-ter what you have learned at school, you can learn again through digital ways. However, digit-
-al learning also has disadvantages. When you use digital ways to learn, you’ve got little chance of
-alking with teachers and classmates. As digital learning uses computers or smartphones, watching
-he screen too long may be bad for your eyes. It is better to take a rest every 20 minutes.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Have classes at school and use online tools at home.
B. Have classes at school, take notes and do homework.
C. Learn through digital ways and have classes in the classroom.
D. Have classes, take notes and do homework at school.
(
a. Apps
b. smartphones
c. computers
d. websites
e. mobiles
f. Weibo and WeChat
A. a b f
B. a d f
C. b c e
D. c d e
(
A. 复习
B. 分析
C. 掌握
D. 归纳
(
A. You can’t communicate with your classmates or teachers.
B. You have to use both computers and smartphones.
C. You can’t decide what you want to learn by yourself.
D. It’s impossible to learn from the newest resources.
(
A. Try to take a rest for 20 minutes when watching the screen.
B. Try to use traditional ways to learn as often as possible.
C. Try to take a break every twenty minutes if possible.
D. Try to learn through digital ways less than 2 hours a day.
How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school, tal-
-k notes and do homework. Feeling a little bored? There are other ways that can make learning i
-nteresting and varied(多样化). It’s called digital learning.
Digital learning is a way to help students learn by using the Internet. There are three impo-
-tant kinds of digital learning. Apps are computer software applications(应用). People can dow-
-nload them on their mobiles. The other two kinds are social networking services, including Weil-
-bo and WeChat and websites. Each one of them is like your teacher. They help you master what y-
-ou learn at school.
Compared with traditional learning ways, digital learning has its advantages. Digital learning
also varied. It covers almost every school subject. More importantly, it always offers students th-
-e newest resources(资源) to learn from.
Digital learning is also personalized. You can choose what you like to learn. If you don’t ma-
-ter what you have learned at school, you can learn again through digital ways. However, digit-
-al learning also has disadvantages. When you use digital ways to learn, you’ve got little chance of
-alking with teachers and classmates. As digital learning uses computers or smartphones, watching
-he screen too long may be bad for your eyes. It is better to take a rest every 20 minutes.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)31. How do students study every day according to the passage?A. Have classes at school and use online tools at home.
B. Have classes at school, take notes and do homework.
C. Learn through digital ways and have classes in the classroom.
D. Have classes, take notes and do homework at school.
(
B
)32. Three important kinds of digital learning are mentioned in the passage. They are.a. Apps
b. smartphones
c. computers
d. websites
e. mobiles
f. Weibo and WeChat
A. a b f
B. a d f
C. b c e
D. c d e
(
C
)33. The underlined word “master” in Paragraph 2 most probably means “”.A. 复习
B. 分析
C. 掌握
D. 归纳
(
A
)34. What is the problem of digital learning?A. You can’t communicate with your classmates or teachers.
B. You have to use both computers and smartphones.
C. You can’t decide what you want to learn by yourself.
D. It’s impossible to learn from the newest resources.
(
C
)35. How can you protect your eyes when learning through digital ways?A. Try to take a rest for 20 minutes when watching the screen.
B. Try to use traditional ways to learn as often as possible.
C. Try to take a break every twenty minutes if possible.
D. Try to learn through digital ways less than 2 hours a day.
答案:
31. B 【解析】根据“How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school, taken notes and do homework.”可知,一般的日常学习就是上课、做笔记、做作业。故选B。
32. B 【解析】根据“Apps are computer software applications...The other two kinds are social networking services, including Weibo and WeChat and websites.”可知,三种主要的数字学习方式是Apps,Weibo和WeChat以及websites。故选B。
33. C 【解析】结合句意可知,他们会帮助你掌握你在学校所学到的,master表示“掌握”。故选C。
34. A 【解析】根据“When you used digital ways to learn, you’ve got little chance of talking with teachers and classmates.”可知,数字学习没有机会和老师以及同学交流。故选A。
35. C 【解析】根据“It is better to take a rest every 20 minutes.”可知,每隔20分钟休息一下。故选C。
32. B 【解析】根据“Apps are computer software applications...The other two kinds are social networking services, including Weibo and WeChat and websites.”可知,三种主要的数字学习方式是Apps,Weibo和WeChat以及websites。故选B。
33. C 【解析】结合句意可知,他们会帮助你掌握你在学校所学到的,master表示“掌握”。故选C。
34. A 【解析】根据“When you used digital ways to learn, you’ve got little chance of talking with teachers and classmates.”可知,数字学习没有机会和老师以及同学交流。故选A。
35. C 【解析】根据“It is better to take a rest every 20 minutes.”可知,每隔20分钟休息一下。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看