2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版》

九、阅读理解。
A
I have many toys in my bedroom. My favourite toy is a doll. My aunt gives it to me on New Year's Day. The doll has a beautiful name,Mia. Mia's hair is long and yellow. There is a hat on her head. Her eyes are big and blue. Her mouth is small and red. Her nose is small,but she has two big ears. She can talk. She can say “Hello” and “Thank you” to me. She can sing and dance too. She is in a pink dress. How lovely!
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. I get the doll ______.
A. on my birthday B. on New Year's Day C. on Children's Day
( )2. Mia's hair is ______.
A. short and yellow B. short and black C. long and yellow
( )3. Mia's ______ are big.
A. eyes and ears B. nose and ears C. eyes and mouth
( )4. The doll can ______.
A. talk,sing and skate B. talk,sing and dance C. sing,dance and skate
( )5. Which is RIGHT according to the text?
A. The doll is for my aunt.
B. The doll's dress is pink.
C. The doll's mouth is small and blue.
B
Sam is a little fish. He lives in the sea. He's very lonely(孤独的). He wants to have a friend like him.
Sam sees an ink fish. The ink fish has ten legs. He doesn't look like Sam. Sam goes away.
Sam sees a shark(鲨鱼). The shark opens his big mouth. Sam runs away.
Then Sam sees a round fish. She says,“Hello! Let's be friends.” Sam says,“Sure. But you are round. I am flat(扁的).” The round fish says,“We are both fish.”
Sam says,“Nice! Let's be friends!” They're good friends now.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Sam lives in the ______.
A. sea B. lake C. river
( )2. Who has ten legs?
A. The ink fish. B. The shark. C. The round fish.
( )3. The shark wants to ______ Sam.
A. play with B. eat C. talk with
( )4. Sam is a ______ fish.
A. big B. round C. flat
( )5. Sam and ______ are good friends now.
A. the ink fish B. the shark C. the round fish
答案: A篇:1. B 2. C 3. A 4. B 5. B
解析:1. 根据“My aunt gives it to me on New Year's Day”可知选B;2. 根据“Mia's hair is long and yellow”可知选C;3. 根据“Her eyes are big and blue... she has two big ears”可知选A;4. 根据“She can talk... She can sing and dance too”可知选B;5. 根据“She is in a pink dress”可知选B。
B篇:1. A 2. A 3. B 4. C 5. C
解析:1. 根据“He lives in the sea”可知选A;2. 根据“The ink fish has ten legs”可知选A;3. 根据“The shark opens his big mouth. Sam runs away”可推测鲨鱼想吃Sam,选B;4. 根据“I am flat”可知选C;5. 根据“Then Sam sees a round fish... They're good friends now”可知选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭