七、从右栏中选出与左栏相匹配的答句。
( )5. Do you like skating? E. No, I don't. I have a cat.
( )6. What sport do you like? F. Yes, I do.
( )5. Do you like skating? E. No, I don't. I have a cat.
( )6. What sport do you like? F. Yes, I do.
答案:
5. F
解析:Do you like skating?的肯定回答是Yes, I do.
6. A
解析:“What sport do you like?”问喜欢的运动,答语是I like playing ping-pong.
解析:Do you like skating?的肯定回答是Yes, I do.
6. A
解析:“What sport do you like?”问喜欢的运动,答语是I like playing ping-pong.
八、阅读理解。
A
Hello, boys and girls. My name is Lucy. I'm a Chinese girl. I like dogs very much. Look, I have a little dog. Its name is Karl. Is it cool? I like doing sport. I can swim and skate. And I can play ping-pong very well. This is Rose. She is my good friend. She comes from England. She is ten. I'm ten too. She can play ping-pong too. But she can't skate. We often play together. We are very happy.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. Lucy is a girl from England. She likes dogs.
( )2. Lucy has a cat. Its name is Karl.
( )3. Lucy is ten and Rose is ten too.
( )4. Rose can play ping-pong,but Lucy can't.
( )5. Rose and Lucy are friends. They are happy together.
A
Hello, boys and girls. My name is Lucy. I'm a Chinese girl. I like dogs very much. Look, I have a little dog. Its name is Karl. Is it cool? I like doing sport. I can swim and skate. And I can play ping-pong very well. This is Rose. She is my good friend. She comes from England. She is ten. I'm ten too. She can play ping-pong too. But she can't skate. We often play together. We are very happy.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. Lucy is a girl from England. She likes dogs.
( )2. Lucy has a cat. Its name is Karl.
( )3. Lucy is ten and Rose is ten too.
( )4. Rose can play ping-pong,but Lucy can't.
( )5. Rose and Lucy are friends. They are happy together.
答案:
1. F
解析:Lucy是中国女孩,不是来自英国。
2. F
解析:Lucy有一只狗叫Karl,不是猫。
3. T
解析:文中提到“She is ten. I'm ten too.”,Lucy和Rose都是10岁。
4. F
解析:Lucy乒乓球打得很好,Rose也会打乒乓球。
5. T
解析:她们是好朋友,一起玩很开心。
解析:Lucy是中国女孩,不是来自英国。
2. F
解析:Lucy有一只狗叫Karl,不是猫。
3. T
解析:文中提到“She is ten. I'm ten too.”,Lucy和Rose都是10岁。
4. F
解析:Lucy乒乓球打得很好,Rose也会打乒乓球。
5. T
解析:她们是好朋友,一起玩很开心。
B
We have a two-day weekend. It's too short,but we can plan the time well.
Get up early
The weekend is not only a time to sleep in. Some of us get up at twelve! That's too bad. We should get up at seven or eight and we can have more free time.
Do homework early
We have homework. Do it early! We can do homework on Saturday morning. And then we can play well. I usually do my homework on Saturday morning. And I won't be busy on Sunday.
Go for fun
Think about what you like to do. You can play football or watch TV. Also you can go outside and have a good time.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. At weekends,______ is not good.
A. getting up at twelve
B. getting up at seven
C. doing homework
We have a two-day weekend. It's too short,but we can plan the time well.
Get up early
The weekend is not only a time to sleep in. Some of us get up at twelve! That's too bad. We should get up at seven or eight and we can have more free time.
Do homework early
We have homework. Do it early! We can do homework on Saturday morning. And then we can play well. I usually do my homework on Saturday morning. And I won't be busy on Sunday.
Go for fun
Think about what you like to do. You can play football or watch TV. Also you can go outside and have a good time.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. At weekends,______ is not good.
A. getting up at twelve
B. getting up at seven
C. doing homework
答案:
1. A
解析:文中提到“Some of us get up at twelve! That's too bad.”,12点起床不好。
解析:文中提到“Some of us get up at twelve! That's too bad.”,12点起床不好。
查看更多完整答案,请扫码查看