2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色指标自我提升四年级英语上册译林版》

七、阅读理解。
A
It is a beautiful sunny day. There isn't a cloud in the sky. George and I decide(决定)to have a picnic near the river. We go there by bike. On the way,there are many beautiful flowers. All kinds of birds in the trees are singing. We ride slowly. When we get to the river,it is nearly noon. We are hungry,but we decide to fly a kite first. Next,we have a picnic under the tree. Then,we lie(躺)in the sun for a while. In the afternoon,it begins to be cloudy. At four o'clock,we have to go back because it starts to rain.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. It is sunny in the morning.
( )2. We ride bikes very quickly.
( )3. George wants to have lunch first.
( )4. After the picnic,we fly a kite.
( )5. At four o'clock,it starts to rain.
答案: 1. T
解析:短文开头“It is a beautiful sunny day.”及后文“In the afternoon, it begins to be cloudy.”表明早上晴天。
2. F
解析:文中“We ride slowly.”说明骑车慢,不是快。
3. F
解析:文中“We are hungry, but we decide to fly a kite first.”表明先放风筝,不是先吃午饭。
4. F
解析:文中“we decide to fly a kite first. Next, we have a picnic...”表明先放风筝后野餐。
5. T
解析:文中“At four o'clock, we have to go back because it starts to rain.”与题目表述一致。
B
Su Hai and Mike decide to go to the park. The weather is sunny and warm. They meet at ten in the morning and do some activities. Later,the weather changes. It becomes windy and cloudy,so they decide to fly a kite. Then,it starts to rain. But Su Hai has an umbrella. So they share the umbrella and have lunch together. They have a great time.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. What's the weather like first?
A. Rainy.
B. Sunny.
C. Cloudy.
( )2. What time do Su Hai and Mike meet?
A. At 9 a.m.
B. At 10 p.m.
C. At 10 a.m.
( )3. It starts to rain. What do they do?
A. Fly a kite.
B. Share an umbrella.
C. Have dinner.
( )4. Do they have a good time that day?
A. No,they don't.
B. Yes,they do.
C. We don't know.
答案: 1. B
解析:文中“The weather is sunny and warm.”表明一开始天气晴朗。
2. C
解析:文中“They meet at ten in the morning”即 10 a.m.。
3. B
解析:文中“Then, it starts to rain... So they share the umbrella”表明下雨时共撑伞。
4. B
解析:文中“They have a great time.”表明他们玩得开心。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭