2025年金学典同步解析与测评贵州人民出版社九年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金学典同步解析与测评贵州人民出版社九年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
Ⅲ. 选择型阅读
A
Imagine you live in a smart city. Everything you need—schools, cinemas and parks—is all within a 10-minute walk. Many countries around the world are carrying out ideas similar to "10-minute city". They have either come up with plans or have made it a reality.


(
A. a cafeteria B. a school C. a post office
(
A. 99. B. 15. C. 30.
(
A. 20 minutes by car B. 20 minutes on foot C. more than 20 minutes by bike
(
A. In a science book. B. In a travel guide. C. In a picture book.
A
Imagine you live in a smart city. Everything you need—schools, cinemas and parks—is all within a 10-minute walk. Many countries around the world are carrying out ideas similar to "10-minute city". They have either come up with plans or have made it a reality.
(
B
)1. You can find the following EXCEPT ________ in the community in Zhangyan Village in China.A. a cafeteria B. a school C. a post office
(
C
)2. How many cities across China will try out the idea of 15-minute communities in the future?A. 99. B. 15. C. 30.
(
B
)3. It can take people ________ in Portland to get to schools and parks.A. 20 minutes by car B. 20 minutes on foot C. more than 20 minutes by bike
(
B
)4. Where is this passage most probably from?A. In a science book. B. In a travel guide. C. In a picture book.
答案:
Ⅲ.1. B 细节理解题。根据“The community is a 1,500-square meter area with a cafeteria,an entertainment center,a health center,a post office,and a restroom.”可知,里面没有提到学校。故选B。
2. C 细节理解题。根据“Thirty cities across the country will try out the idea of 15-minute communities in the future.”可知,一共有三十个城市。故选C。
3. B 细节理解题。根据“People can reach places and services such as schools and parks by walking or biking for 20 minutes or less.”可知,步行或者骑自行车需要20分钟或更少的时间。故选B。
4. B 推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了智能城市的内容,因此最可能在旅游指南上出现。故选B。
2. C 细节理解题。根据“Thirty cities across the country will try out the idea of 15-minute communities in the future.”可知,一共有三十个城市。故选C。
3. B 细节理解题。根据“People can reach places and services such as schools and parks by walking or biking for 20 minutes or less.”可知,步行或者骑自行车需要20分钟或更少的时间。故选B。
4. B 推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了智能城市的内容,因此最可能在旅游指南上出现。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看