第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
Ⅰ. 从方框内找出描述人的感受的形容词,并写在横线上。
new, open, great, high, amazing, wrong, worried, sorry, scared, excited, unhappy, afraid
new, open, great, high, amazing, wrong, worried, sorry, scared, excited, unhappy, afraid
great, worried, sorry, scared, excited, unhappy, afraid
答案:
great, worried, sorry, scared, excited, unhappy, afraid
Ⅱ. 根据课本的听力内容,按要求完成下列任务。
任务一:根据第一个对话内容,从方框中选择合适的单词补全短文。
meet tickets highest amazing sure
The new park Adventure World is open now. It has the 1.
任务二:根据第一个对话内容回答下面的问题。
*Is Paul very happy to try the roller coaster this Saturday? How do you know?
任务三:根据第二个对话内容,从短文后的方框中选出能填入空白处的最佳选项。其中有一项为多余选项。
Teacher: Paul, you look worried. 1
Paul: Hi Ms Thomson, I am just feeling sorry for myself!
Teacher: 2
Paul: Not really. I agreed to ride a roller coaster with my friends this weekend, but I'm scared of heights!
Teacher: 3
Paul: Because my friends were so excited. I didn't want to make them unhappy.
Teacher: 4
Paul: But what if they never invite me again? I really enjoy spending time with them.
Teacher: I'm sure you can still do other things together. Just say "no" and explain why. True friends will respect you.
Paul: So... 5
A. I guess I need to tell them the truth.
B. Then why did you agree to go?
C. I understand your problem.
D. Maybe you are right.
E. I'm sorry to hear that.
F. What's wrong?
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
任务四:从对话中找出老师安慰Paul的句子。
1.
2.
*任务五:根据对话内容及实际情况,回答下面的问题。
What should you do when your friend is unhappy? Explain your reason in about 20 words.
任务一:根据第一个对话内容,从方框中选择合适的单词补全短文。
meet tickets highest amazing sure
The new park Adventure World is open now. It has the 1.
highest
roller coaster in our city. Tom and Linda want to try it this Saturday. It's going to be 2. amazing
. They want to buy 3. tickets
now. But Paul is not 4. sure
if he can go with them. Maybe he will go. They are going to 5. meet
at the front gate at 9 o'clock. Linda can't wait to take off.任务二:根据第一个对话内容回答下面的问题。
*Is Paul very happy to try the roller coaster this Saturday? How do you know?
No, he isn't. Because he says "fine" with an uncertain tone.
任务三:根据第二个对话内容,从短文后的方框中选出能填入空白处的最佳选项。其中有一项为多余选项。
Teacher: Paul, you look worried. 1
F
Paul: Hi Ms Thomson, I am just feeling sorry for myself!
Teacher: 2
E
Is there anything I can do?Paul: Not really. I agreed to ride a roller coaster with my friends this weekend, but I'm scared of heights!
Teacher: 3
B
Paul: Because my friends were so excited. I didn't want to make them unhappy.
Teacher: 4
C
I think you should tell your friends that you're afraid of heights. They'll understand you. You can't always hid your feeling to please others.Paul: But what if they never invite me again? I really enjoy spending time with them.
Teacher: I'm sure you can still do other things together. Just say "no" and explain why. True friends will respect you.
Paul: So... 5
A
A. I guess I need to tell them the truth.
B. Then why did you agree to go?
C. I understand your problem.
D. Maybe you are right.
E. I'm sorry to hear that.
F. What's wrong?
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
任务四:从对话中找出老师安慰Paul的句子。
1.
I'm sorry to hear that
.2.
I understand your problem
.*任务五:根据对话内容及实际情况,回答下面的问题。
What should you do when your friend is unhappy? Explain your reason in about 20 words.
When my friend is unhappy, I should comfort him. It shows I understand how he feels.
答案:
任务一:1. highest 2. amazing 3. tickets 4. sure 5. meet
任务二:No, he isn't. Because he says "fine" with an uncertain tone.
任务三:1. F 2. E 3. B 4. C 5. A
任务四:1. I'm sorry to hear that. 2. I understand your problem.
任务五:When my friend is unhappy, I should comfort him. It shows I understand how he feels.
任务二:No, he isn't. Because he says "fine" with an uncertain tone.
任务三:1. F 2. E 3. B 4. C 5. A
任务四:1. I'm sorry to hear that. 2. I understand your problem.
任务五:When my friend is unhappy, I should comfort him. It shows I understand how he feels.
查看更多完整答案,请扫码查看