第43页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
3. We need as
A.many; possibly
B.much; possible
C.many; possible
D.much; possibly
C
apples as ______.A.many; possibly
B.much; possible
C.many; possible
D.much; possibly
答案:
C
4. It's always best to
A.keep out for
B.keep eyes out to
C.keep an eye to
D.keep an eye out for
D
your pet.A.keep out for
B.keep eyes out to
C.keep an eye to
D.keep an eye out for
答案:
D
5. If costs
A.go down
B.go up
C.go back
D.go off
B
, the prices will rise too.A.go down
B.go up
C.go back
D.go off
答案:
B
Ⅱ. Fill in the blanks according to the Chinese given.
1. A rock is an inanimate ______
2. If you join the game, you must obey the ______
3. A good ______
4. There is a good ______
5. They collected dried ______
6. It is important to keep ______
1. A rock is an inanimate ______
object/thing
(物体).2. If you join the game, you must obey the ______
rules
(规则).3. A good ______
training
(培训) course will solve many problems.4. There is a good ______
system
(系统) of air service provided by the company.5. They collected dried ______
branches
(树枝) to make fires.6. It is important to keep ______
calm
(冷静的) in an accident.
答案:
1. object/thing 2. rules 3. training 4. system 5. branches 6. calm
Ⅲ. Read the passage and answer True (T) or False (F).
Earthquakes may happen anywhere on the earth. When some plates of the earth move suddenly, an earthquake happens. Many earthquakes begin under the sea. They often happen near the mountains, too.
During an earthquake, the shaking makes rocks rise suddenly and even crack (断裂) open. Houses fall, people are killed or hurt, and sometimes the whole villages or cities are destroyed.
Can we do something to keep ourselves safe from earthquakes? Scientists have studied earthquakes and made maps that show the "earthquake belts". In these belts, it's possible for earthquakes to happen. In these areas we should build strong houses to fight against earthquakes.
In the future, scientists will be able to tell when and where an earthquake will be before it happens. They can also tell people what to do and how to do it.
(
(
(
(
(
Earthquakes may happen anywhere on the earth. When some plates of the earth move suddenly, an earthquake happens. Many earthquakes begin under the sea. They often happen near the mountains, too.
During an earthquake, the shaking makes rocks rise suddenly and even crack (断裂) open. Houses fall, people are killed or hurt, and sometimes the whole villages or cities are destroyed.
Can we do something to keep ourselves safe from earthquakes? Scientists have studied earthquakes and made maps that show the "earthquake belts". In these belts, it's possible for earthquakes to happen. In these areas we should build strong houses to fight against earthquakes.
In the future, scientists will be able to tell when and where an earthquake will be before it happens. They can also tell people what to do and how to do it.
(
F
) 1. Few earthquakes happen in the world every year.(
T
) 2. The outside of the earth is made of a number of different plates.(
F
) 3. We can do nothing to keep ourselves safe from earthquakes.(
F
) 4. A map showing the earthquake belts tells people what kind of houses can stand in an earthquake.(
T
) 5. In the future, scientists will be able to predict exactly when and where an earthquake will happen.
答案:
1. F 2. T 3. F 4. F 5. T
Ⅳ. Read the passage and choose the correct answers.
Earthquakes happen without warning (前兆). They can happen at any time of day, at any point during the year. But don't worry, because most are so weak that they cannot be felt. Only a few big ones hurt people. However, it's important to know what to do when an earthquake is happening.
Do NOT go outside. You could get injured from falling glass or parts of buildings. If you are outside, stay away from buildings and power lines (输电线).
Stay under a desk, a table, or other strong furniture. Hold on to it. Or stay in a corner of the building. Cover your face and head with your arms and cover your mouth with a towel or clothing. Stay inside until the shaking stops and it is safe to go outside.
Keep away from windows, pictures or advertisements on the wall or the building, and anything else that could fall and hurt you. Most people get injured by falling things during an earthquake, not by the shaking itself.
Also keep away from fires. You could fall down and burn yourself on the fire.
If you are driving when an earthquake happens, stop the car if it's safe. Stay inside your car until the earthquake stops, and don't drive near bridges. Try not to stop by power lines or trees. These could fall and hurt you.
1. Most earthquakes are too ______ to hurt people.
A. strong
B. weak
C. dangerous
D. heavy
2. From the passage, when an earthquake is happening, we should ______.
A. stay under a big building
B. stay under some strong furniture
C. stand by windows
D. drive near a big bridge
3. It isn't safe for you to ______ while an earthquake is happening.
A. run out of the building
B. stay in a corner of the building
C. cover your head with your arms
D. cover your mouth with a towel
4. This passage tells us ______.
A. how dangerous an earthquake is
B. how to be safe in an earthquake
C. we shouldn't be afraid of earthquakes
D. how an earthquake comes into being
5. The best title for this passage should be "______".
A. How Earthquakes Happen
B. How to Drive a Car
C. What We Should Do in Earthquakes
D. Why Do Earthquakes Happen
Earthquakes happen without warning (前兆). They can happen at any time of day, at any point during the year. But don't worry, because most are so weak that they cannot be felt. Only a few big ones hurt people. However, it's important to know what to do when an earthquake is happening.
Do NOT go outside. You could get injured from falling glass or parts of buildings. If you are outside, stay away from buildings and power lines (输电线).
Stay under a desk, a table, or other strong furniture. Hold on to it. Or stay in a corner of the building. Cover your face and head with your arms and cover your mouth with a towel or clothing. Stay inside until the shaking stops and it is safe to go outside.
Keep away from windows, pictures or advertisements on the wall or the building, and anything else that could fall and hurt you. Most people get injured by falling things during an earthquake, not by the shaking itself.
Also keep away from fires. You could fall down and burn yourself on the fire.
If you are driving when an earthquake happens, stop the car if it's safe. Stay inside your car until the earthquake stops, and don't drive near bridges. Try not to stop by power lines or trees. These could fall and hurt you.
1. Most earthquakes are too ______ to hurt people.
A. strong
B. weak
C. dangerous
D. heavy
2. From the passage, when an earthquake is happening, we should ______.
A. stay under a big building
B. stay under some strong furniture
C. stand by windows
D. drive near a big bridge
3. It isn't safe for you to ______ while an earthquake is happening.
A. run out of the building
B. stay in a corner of the building
C. cover your head with your arms
D. cover your mouth with a towel
4. This passage tells us ______.
A. how dangerous an earthquake is
B. how to be safe in an earthquake
C. we shouldn't be afraid of earthquakes
D. how an earthquake comes into being
5. The best title for this passage should be "______".
A. How Earthquakes Happen
B. How to Drive a Car
C. What We Should Do in Earthquakes
D. Why Do Earthquakes Happen
答案:
1. B 2. B 3. A 4. B 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看