第69页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
Ⅳ 任务型阅读
根据短文内容,补全下面的表格。
The British Museum is a museum of human history and culture in London. It has a collection of more than 13 million objects. It is a great building in London, not far from London University. Thousands of visitors go there every year to see the valuable, strange and beautiful things it has. What interests many people most is the large library. There are millions of books. You can find any English book you want there and many books in foreign languages or translated into English. The library is also a reading room. If you want to borrow books to read there, you must first get a reader's ticket from the office. One cannot take the books away. In other parts of the museum, there are rooms and halls. They contain(容纳) things which have been brought from other countries all over the world. They help us to understand the history of foreign lands and the people who live in them. Some of the things were worn out or used by men and women thousands of years ago. On the way out, you can buy pictures of the most interesting things that are shown in the museum.

1.
2.
3.
4.
5.
根据短文内容,补全下面的表格。
The British Museum is a museum of human history and culture in London. It has a collection of more than 13 million objects. It is a great building in London, not far from London University. Thousands of visitors go there every year to see the valuable, strange and beautiful things it has. What interests many people most is the large library. There are millions of books. You can find any English book you want there and many books in foreign languages or translated into English. The library is also a reading room. If you want to borrow books to read there, you must first get a reader's ticket from the office. One cannot take the books away. In other parts of the museum, there are rooms and halls. They contain(容纳) things which have been brought from other countries all over the world. They help us to understand the history of foreign lands and the people who live in them. Some of the things were worn out or used by men and women thousands of years ago. On the way out, you can buy pictures of the most interesting things that are shown in the museum.
1.
More than 13 million
2.
London University
3.
The large library
4.
To get a reader's ticket (from the office)
5.
The history of foreign lands and the people who live in them
答案:
1. More than 13 million 2. London University 3. The large library 4. To get a reader's ticket (from the office) 5. The history of foreign lands and the people who live in them
Ⅴ 短文填空
阅读短文,根据短文内容和所给中文提示,在空白处填入一个适当的单词。
A new museum was built in our city not long ago. It is 1.
Then we went to the third floor. I like spending time there because there is a 7.
阅读短文,根据短文内容和所给中文提示,在空白处填入一个适当的单词。
A new museum was built in our city not long ago. It is 1.
free
(免费的) for us to visit. Last Saturday, I went there with my friends. We stayed on the 2. first
(第一) floor for about an hour. Then we went 3. upstairs
(往楼上). The second floor is a lot more fantastic. On this floor, we learnt a lot about maths as well as 4. physics
(物理) and chemistry. We also learnt how people used 5. coal
(煤) to create 6. energy
(能量). We stayed on the second floor for an hour and a half.Then we went to the third floor. I like spending time there because there is a 7.
truck
(卡车) with four 8. wheels
(轮子). With the help of the worker, I learnt how to 9. operate/handle
(操作) it. It was an 10. unforgettable
(难忘的) experience.
答案:
1. free 2. first 3. upstairs 4. physics 5. coal 6. energy 7. truck 8. wheels 9. operate/handle 10. unforgettable
查看更多完整答案,请扫码查看