第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 新情境 辨认方位
看图,判断句子正(T)误(F)。

(
(
(
(
(
看图,判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. This is a map of a zoo.(
T
)2. We can see lots of animals there.(
F
)3. The panda is in the east of the zoo.(
F
)4. The bear is in the west of the zoo.(
F
)5. We can't see any elephants or tigers in the zoo.
答案:
1. T 2. T 3. F 4. F 5. F
二 新情境 魅力城市
阅读短文,完成任务。
Wuxi is in the south of Jiangsu Province (省). It's a very beautiful city with a long history of more than 3, 000 years. It has got about 7.5 million people. Wuxi is called "the land of fish and rice". Because there is so much water around the city and it has got lots of rice and fish.
There are many beautiful parks in Wuxi. They are open all year round. Yuantouzhu Park is a famous park. At weekends, people like going outside with their family and enjoy the beauty of nature. Spring is the best time of the year in Wuxi. People like to fly kites and have a picnic in this season.
Many years ago, Wuxi was a small city with small houses. But now it is a modern (现代化的) city and you can see lots of tall buildings here. People in Wuxi are living a happy life.
任务一:根据短文内容,完成思维导图。
<图片>
任务二:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. three hundred
B. three thousand
C. three million
(
A. They like to ride bikes in the park.
B. They like to stay inside with their family.
C. They like to go out for a picnic.
(
A. Yes, they do.
B. No, they don't.
C. We don't know.
阅读短文,完成任务。
Wuxi is in the south of Jiangsu Province (省). It's a very beautiful city with a long history of more than 3, 000 years. It has got about 7.5 million people. Wuxi is called "the land of fish and rice". Because there is so much water around the city and it has got lots of rice and fish.
There are many beautiful parks in Wuxi. They are open all year round. Yuantouzhu Park is a famous park. At weekends, people like going outside with their family and enjoy the beauty of nature. Spring is the best time of the year in Wuxi. People like to fly kites and have a picnic in this season.
Many years ago, Wuxi was a small city with small houses. But now it is a modern (现代化的) city and you can see lots of tall buildings here. People in Wuxi are living a happy life.
任务一:根据短文内容,完成思维导图。
<图片>
任务一:1. the land of fish and rice 2. south 3. 7.5 million 4. Yuantouzhu Park 5. spring
任务二:根据短文内容,选择正确的答案。
(
B
)1. Wuxi has got a history of more than ______ years.A. three hundred
B. three thousand
C. three million
(
C
)2. What do people like to do in Wuxi in spring?A. They like to ride bikes in the park.
B. They like to stay inside with their family.
C. They like to go out for a picnic.
(
A
)3. Do people live a happy life in Wuxi?A. Yes, they do.
B. No, they don't.
C. We don't know.
答案:
任务一:1. the land of fish and rice 2. south 3. 7.5 million 4. Yuantouzhu Park 5. spring 任务二:1. B 2. C 3. A
查看更多完整答案,请扫码查看