第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、看图,仿照示例,完成对话。

示例: —Do you often play with dolls? —Yes, I do.
1. —Do you often
2. —
3. —
4. —
示例: —Do you often play with dolls? —Yes, I do.
1. —Do you often
watch films
? —Yes, I do.
2. —
Do you often help your mum?
—Yes, I do.
3. —
Do you often fly kites?
—No, I don't.
4. —
Do you often play computer games?
—No, I don't.
答案:
1.watch films
Yes,I do.
2.Do you often help your mum?
Yes,I do.
3.Do you often fly kites?
No,I don't.
4.Do you often play computer games?
No,I don't.
Yes,I do.
2.Do you often help your mum?
Yes,I do.
3.Do you often fly kites?
No,I don't.
4.Do you often play computer games?
No,I don't.
五、选择恰当的选项补全对话。
A: 1.
B: It's a photo. 2.
A: Yes, I'd love to. 3.
B: It's me. I am playing with the doll.
A: Do you like playing with the doll?
B: 4.
A: Do you often stay at home?
B: 5.
A. Who is this?
B. Yes, I like it very much.
C. What's this?
D. Not really.
E. Do you want to see it?
A: 1.
C
B: It's a photo. 2.
E
A: Yes, I'd love to. 3.
A
B: It's me. I am playing with the doll.
A: Do you like playing with the doll?
B: 4.
B
A: Do you often stay at home?
B: 5.
D
I often go out to play games.A. Who is this?
B. Yes, I like it very much.
C. What's this?
D. Not really.
E. Do you want to see it?
答案:
1.C 2.E 3.A 4.B 5.D
六、情境 周日活动 Jenny 的周日非常忙碌,让我们一起来看看她都做了些什么吧。阅读短文,完成任务。
Jenny is busy on Sundays. In the morning, she often gets up early and makes the bed. She likes doing the housework. She can keep her room clean. Then she eats breakfast. After breakfast, she waters the flowers. Beautiful flowers make her feel happy. In the afternoon, she often does her homework. Then she listens to English. She studies hard. After that, she has dinner with her family. Her mum always cooks delicious dinner. After dinner, she helps her mum do the dishes. She is a good girl.
任务一: 根据短文内容,按时间顺序将 Jenny 一天的活动进行排序。

任务二: 根据短文内容,回答问题。
1. What does Jenny like doing?
2. Does Jenny often cook dinner for her family?
Jenny is busy on Sundays. In the morning, she often gets up early and makes the bed. She likes doing the housework. She can keep her room clean. Then she eats breakfast. After breakfast, she waters the flowers. Beautiful flowers make her feel happy. In the afternoon, she often does her homework. Then she listens to English. She studies hard. After that, she has dinner with her family. Her mum always cooks delicious dinner. After dinner, she helps her mum do the dishes. She is a good girl.
任务一: 根据短文内容,按时间顺序将 Jenny 一天的活动进行排序。
任务二: 根据短文内容,回答问题。
1. What does Jenny like doing?
She likes doing the housework.
2. Does Jenny often cook dinner for her family?
No,she doesn't.
答案:
任务一:3 2 1 5 4
任务二:1.She likes doing the housework.
2.No,she doesn't.
任务二:1.She likes doing the housework.
2.No,she doesn't.
查看更多完整答案,请扫码查看