第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
(
A.of
B.to
C.for
C
)3.I study very hard. I study ______ ten hours a day.A.of
B.to
C.for
答案:
C
(
A.dangerous
B.lucky
C.cute
A
)4.Some people think snakes are ______. They don’t like snakes.A.dangerous
B.lucky
C.cute
答案:
A
(
A.likes; doesn’t
B.likes; don’t
C.like; don’t
B
)5.My brother ______ vegetables, but I ______ like them.A.likes; doesn’t
B.likes; don’t
C.like; don’t
答案:
B
五 选择合适的句子补全对话。
Amy: Look! Here is a present from my mother.
Linda: 1.
Amy: It’s a DVD.
Linda: What’s it about?
Amy: 2.
Linda: I like pandas. Can we watch it together?
Amy: 3.
Linda: 4.
Amy: Wow! Pandas eat for twelve hours a day.
Linda: 5.
Amy: Oh. Pandas are so lovely. I think it’s a fantastic present.
A. Yes, of course.
B. It’s about pandas.
C. They are very lucky.
D. What’s it?
E. They eat bamboo.
Amy: Look! Here is a present from my mother.
Linda: 1.
D
Amy: It’s a DVD.
Linda: What’s it about?
Amy: 2.
B
Linda: I like pandas. Can we watch it together?
Amy: 3.
A
What do pandas eat? Linda: 4.
E
Amy: Wow! Pandas eat for twelve hours a day.
Linda: 5.
C
There is lots of bamboo in the forest. Amy: Oh. Pandas are so lovely. I think it’s a fantastic present.
A. Yes, of course.
B. It’s about pandas.
C. They are very lucky.
D. What’s it?
E. They eat bamboo.
答案:
1.D 2.B 3.A 4.E 5.C
六 新情境 野生动物 Linda 的爸爸 Peter 要带领团队去澳大利亚研究动物。他们要研究哪些动物呢?阅读短文,完成任务。
Members of Peter’s group are going to do some research. They are going to research wild animals in Australia. Please help them find information about the wild animals.
Koalas look like small bears. They live in the tree in Australia. They like eating leaves. They sleep about 20 hours a day.
Kangaroos live in the forest or on the grassland (草原) in Australia. They like jumping. They can jump very high and very far. They like eating grass and leaves.
任务一:根据短文内容,找出他们要研究的动物,圈出对应图片的序号。
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Where do koalas and kangaroos come from?
2. How long do koalas sleep a day?
3. Do kangaroos like jumping?
Members of Peter’s group are going to do some research. They are going to research wild animals in Australia. Please help them find information about the wild animals.
Koalas look like small bears. They live in the tree in Australia. They like eating leaves. They sleep about 20 hours a day.
Kangaroos live in the forest or on the grassland (草原) in Australia. They like jumping. They can jump very high and very far. They like eating grass and leaves.
任务一:根据短文内容,找出他们要研究的动物,圈出对应图片的序号。
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Where do koalas and kangaroos come from?
They come from Australia.
2. How long do koalas sleep a day?
They sleep about 20 hours a day.
3. Do kangaroos like jumping?
Yes, they do.
答案:
任务一:B D 任务二:1. They come from Australia. 2. They sleep about 20 hours a day. 3. Yes, they do.
查看更多完整答案,请扫码查看