第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
(
A.落霞与孤鹜齐飞,秋水共长天一色。
B.欲把西湖比西子,淡妆浓抹总相宜。
C.湖光秋月两相和,潭面无风镜未磨。
B
)4.新考向 Which one talks about the West Lake?A.落霞与孤鹜齐飞,秋水共长天一色。
B.欲把西湖比西子,淡妆浓抹总相宜。
C.湖光秋月两相和,潭面无风镜未磨。
答案:
B
(
A.The Changjiang River
B.The Great Wall
C.The West Lake
C
)5.新素材 ______ in China is called “Heaven on Earth (人间天堂)”.A.The Changjiang River
B.The Great Wall
C.The West Lake
答案:
C
五 根据图片及汉语提示补全对话。

Lingling: This zoo is very big.
Sam: Yes. It’s very 1. ______ (美丽的) too.
Lingling: There 2. ______ a panda on the grass and there 3. ______ some ducks on the lake.
Sam: Look! The bear is so 4. ______ (强壮的).
Lingling: Are there 5. ______ boats on the lake?
Sam: No, there aren’t.
1.
2.
3.
4.
5.
Lingling: This zoo is very big.
Sam: Yes. It’s very 1. ______ (美丽的) too.
Lingling: There 2. ______ a panda on the grass and there 3. ______ some ducks on the lake.
Sam: Look! The bear is so 4. ______ (强壮的).
Lingling: Are there 5. ______ boats on the lake?
Sam: No, there aren’t.
1.
beautiful
2.
is
3.
are
4.
strong
5.
any
答案:
1. beautiful 2. is 3. are 4. strong 5. any
六 新情境 名胜古迹 Tom和家人一起去北京旅游,他们都去哪里游玩了?读一读Tom对景点的介绍,完成任务。
There are many places of interest in Beijing—Tian’anmen Square, the Great Wall, the Palace Museum, the Summer Palace and so on. I like the Summer Palace best.
The Summer Palace is an imperial garden (皇家园林) in the Qing Dynasty (清朝). It is very big and beautiful. It has a large lake called Kunming Lake. We can row a boat on it. Near the lake stands a hill called Longevity Hill (万寿山). It is more than fifty metres high. There’s a long corridor (长廊) in the south of Longevity Hill. It is more than seven hundred metres long. It is the longest corridor in the world. We can walk through it and enjoy the scenery (风景).
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(

(
A. It’s more than seven hundred metres high. B. It’s about fifty metres high.
C. It’s more than fifty metres high.
(
A. a hill and a lake B. a hill and a river C. a lake and a tower
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What can you do on Kunming Lake?
2. Is there a hill in the Summer Palace?
There are many places of interest in Beijing—Tian’anmen Square, the Great Wall, the Palace Museum, the Summer Palace and so on. I like the Summer Palace best.
The Summer Palace is an imperial garden (皇家园林) in the Qing Dynasty (清朝). It is very big and beautiful. It has a large lake called Kunming Lake. We can row a boat on it. Near the lake stands a hill called Longevity Hill (万寿山). It is more than fifty metres high. There’s a long corridor (长廊) in the south of Longevity Hill. It is more than seven hundred metres long. It is the longest corridor in the world. We can walk through it and enjoy the scenery (风景).
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
B
)1. Which is in Beijing?(
C
)2. How high is Longevity Hill?A. It’s more than seven hundred metres high. B. It’s about fifty metres high.
C. It’s more than fifty metres high.
(
A
)3. There is ______ in the passage.A. a hill and a lake B. a hill and a river C. a lake and a tower
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. What can you do on Kunming Lake?
We can row a boat.
2. Is there a hill in the Summer Palace?
Yes, there is.
答案:
任务一:1. B 2. C 3. A 任务二:1. We can row a boat. 2. Yes, there is.
查看更多完整答案,请扫码查看