第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 新情境 驼影沙途
阅读短文,完成句子。
The hottest desert in the world is the Lut Desert (卢特沙漠) in Iran. Deserts are not always hot. Deserts are cold at night. Not many animals and plants can live in the dessert. Because it doesn't rain very often. But one animal lives in the desert—the camel. It has got big feet to walk on the sand. It can live for a long time without food or water. Because camels' humps (驼峰) can hold fat, and their stomachs can hold water. They usually eat grass as food. People call the camel "the ship of the desert".
1. Deserts are
2. The camel lives
3. The camel has got
4. The camel usually eats
5. The camel can live for a long time without food or water, because
阅读短文,完成句子。
The hottest desert in the world is the Lut Desert (卢特沙漠) in Iran. Deserts are not always hot. Deserts are cold at night. Not many animals and plants can live in the dessert. Because it doesn't rain very often. But one animal lives in the desert—the camel. It has got big feet to walk on the sand. It can live for a long time without food or water. Because camels' humps (驼峰) can hold fat, and their stomachs can hold water. They usually eat grass as food. People call the camel "the ship of the desert".
1. Deserts are
hot
in the day and cold
at night.2. The camel lives
in the desert
.3. The camel has got
big feet
, so it can walk on the sand.4. The camel usually eats
grass
.5. The camel can live for a long time without food or water, because
its humps can hold fat and its stomach can hold water
.
答案:
1. hot; cold 2. in the desert
3. big feet 4. grass
5. its humps can hold fat and its stomach
can hold water
3. big feet 4. grass
5. its humps can hold fat and its stomach
can hold water
二 新情境 巨象之姿
阅读短文,完成任务。
An elephant is grey. It has got a long nose and two big ears. It uses its nose to eat, drink and do lots of things. It has two long teeth. They can be over 100 centimetres.
An elephant loves water and it is a very good swimmer. It likes to have a bath every day. An elephant eats plants. It can eat about 150 kilograms of plants a day. It can drink about 140 litres (升) of water a day. An elephant can live for about 70 years.
There is also a festival for elephants in Thailand (泰国). It's on March 13th. On that day, people dress the strong elephants up and then watch the elephant show. In the afternoon, people make a big dinner for the elephants.
任务一:根据短文内容完成信息卡。

任务二:根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
(
(
阅读短文,完成任务。
An elephant is grey. It has got a long nose and two big ears. It uses its nose to eat, drink and do lots of things. It has two long teeth. They can be over 100 centimetres.
An elephant loves water and it is a very good swimmer. It likes to have a bath every day. An elephant eats plants. It can eat about 150 kilograms of plants a day. It can drink about 140 litres (升) of water a day. An elephant can live for about 70 years.
There is also a festival for elephants in Thailand (泰国). It's on March 13th. On that day, people dress the strong elephants up and then watch the elephant show. In the afternoon, people make a big dinner for the elephants.
任务一:根据短文内容完成信息卡。
任务二:根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
F
)1. An elephant loves the sun. (F
)2. An elephant doesn't eat plants.(
T
)3. An elephant can live for about 70 years. (T
)4. An elephant can eat and drink a lot.(
T
)5. People in Thailand like elephants very much.
答案:
1. grey 2. long 3. big4. swimming
@@1. F 2. F 3. T 4. T5. T
@@1. F 2. F 3. T 4. T5. T
查看更多完整答案,请扫码查看