第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五 看图,回答下列问题。

1. —What's Dad's hobby?
—
2. —What's Amy's hobby?
—
3. —Has Mum got a kite?
—
4. —Has Tom got any dolls in the picture?
—
1. —What's Dad's hobby?
—
His hobby is playing football.
2. —What's Amy's hobby?
—
Her hobby is dancing.
3. —Has Mum got a kite?
—
Yes, she has.
4. —Has Tom got any dolls in the picture?
—
No, he hasn't.
答案:
1. His hobby is playing football. 2. Her hobby is dancing. 3. Yes, she has. 4. No, he hasn't.
六 选择合适的选项完成对话。
A: 1.
B: I'm reading a book by J.K. Rowling.
A: 2.
B: She is the writer of the Harry Potter books.
A: Really? I love Harry Potter. Have you seen the films about him?
B: Yes, I have. 3.
A: 4.
B: 5.
A. Who is she?
B. What are you doing, Jane?
C. I love reading books.
D. Watching films is my hobby.
E. Of course.
A: 1.
B
B: I'm reading a book by J.K. Rowling.
A: 2.
A
B: She is the writer of the Harry Potter books.
A: Really? I love Harry Potter. Have you seen the films about him?
B: Yes, I have. 3.
D
What's your hobby, Jack?A: 4.
C
Can I borrow this book?B: 5.
E
Here you are.A. Who is she?
B. What are you doing, Jane?
C. I love reading books.
D. Watching films is my hobby.
E. Of course.
答案:
1. B 2. A 3. D 4. C 5. E
七 新情境 各自爱好 阅读短文,完成任务。
I'm Lisa. I'm twelve years old. Dancing is my hobby. I have got many toy cats. I like the pink toy cat best. I have got three good friends. Li Ming is from China. Flying kites is his hobby. He has got many beautiful kites. Mike is from the UK. Collecting stamps is his hobby. I usually send him different stamps. Sam is from Canada. He is good at playing football. Look! There is a letter from Sam. He sent me a picture of his football team!
任务一:根据短文内容,在图片下写出对应的人名。

任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
I'm Lisa. I'm twelve years old. Dancing is my hobby. I have got many toy cats. I like the pink toy cat best. I have got three good friends. Li Ming is from China. Flying kites is his hobby. He has got many beautiful kites. Mike is from the UK. Collecting stamps is his hobby. I usually send him different stamps. Sam is from Canada. He is good at playing football. Look! There is a letter from Sam. He sent me a picture of his football team!
任务一:根据短文内容,在图片下写出对应的人名。
1. Li Ming 2. Mike 3. Sam 4. Lisa
任务二:根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
F
)1. Lisa is 20 years old. (F
)2. Lisa likes the purple toy cat best.(
T
)3. Flying kites is Li Ming's hobby. (F
)4. Mike is from the US.(
F
)5. Lisa has got a postcard from Sam.
答案:
任务一:1. Li Ming 2. Mike 3. Sam 4. Lisa 任务二:1. F 2. F 3. T 4. F 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看