第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
( )5.New素材 谚语“It is never too old to learn.”的意思是:
A. 活到老,学到老
B. 不要学习太旧的知识
C. 学习不是一件古老的事情
A
。A. 活到老,学到老
B. 不要学习太旧的知识
C. 学习不是一件古老的事情
答案:
A
五
下面是Andy一周的活动记录表,根据表格信息,仿照例句,写句子。
例:Andy often eats with a knife and fork.
1.
2.
3.
4.
下面是Andy一周的活动记录表,根据表格信息,仿照例句,写句子。
例:Andy often eats with a knife and fork.
1.
Andy always eats bananas.
2.
Andy often cleans his bedroom.
3.
Andy never plays basketball.
4.
Andy sometimes sings songs.
答案:
1. Andy always eats bananas. 2. Andy often cleans his bedroom. 3. Andy never plays basketball. 4. Andy sometimes sings songs.
六
生活习惯 阅读短文,完成任务。
This is Mr Green's family. The Greens get up early every morning. Mr Green always goes to work by bus. He works in a factory. He often gets home at six o'clock in the afternoon. Lucy and Joe always go to school at half past seven. They live near their school. In the afternoon, they often get home at four o'clock. Mrs Green stays at home and does the housework. In the evening, Lucy and Joe do their homework. Mr Green reads books. Mrs Green cooks for them. After dinner, they watch TV together.
任务一:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
任务二:阅读短文,回答问题。
1. Where does Mr Green work?
2. When do Lucy and Joe always go to school?
生活习惯 阅读短文,完成任务。
This is Mr Green's family. The Greens get up early every morning. Mr Green always goes to work by bus. He works in a factory. He often gets home at six o'clock in the afternoon. Lucy and Joe always go to school at half past seven. They live near their school. In the afternoon, they often get home at four o'clock. Mrs Green stays at home and does the housework. In the evening, Lucy and Joe do their homework. Mr Green reads books. Mrs Green cooks for them. After dinner, they watch TV together.
任务一:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Mr Green and Mrs Green always get up early in the morning.(
T
)2. Mr Green always takes a bus to work.(
F
)3. Lucy and Joe sometimes go to school after eight o'clock.(
F
)4. Lucy and Joe often get home later than their father.(
F
)5. Lucy and Joe do their homework after dinner.任务二:阅读短文,回答问题。
1. Where does Mr Green work?
He works in a factory.
2. When do Lucy and Joe always go to school?
They always go to school at half past seven.
答案:
任务一:1. T 2. T 3. F 4. F 5. F 任务二:1. He works in a factory. 2. They always go to school at half past seven.
查看更多完整答案,请扫码查看