2025年全品学练考六年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考六年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考六年级英语上册外研版》

五 给下列句子选择对应的图片。

(
C
)1. It’s very small. It likes to fly in the sky.
(
E
)2. It’s long. It doesn’t like music. It likes the sun.
(
B
)3. It’s colourful. It has got many colours.
(
D
)4. It’s very clever. It likes to eat bananas.
(
A
)5. It lives in the tree. It likes to work at night.
答案: 1. C 2. E 3. B 4. D 5. A
六 选择合适的单词,并用其正确形式填空,补全短文。
leg love dangerous animal water grass sleep
Here is a book about 1.
animals
. Elephants are the biggest animals on land. They are big and strong. They like 2.
water
. Snakes have got no 3.
leg(s)
. They 4.
love
the sun. And they can change their temperature. Some people think that snakes are very 5.
dangerous
. Sheep like eating 6.
grass
. Bears like 7.
to sleep/sleeping
in winter. What animals do you like? You can tell me.
答案: 1. animals 2. water 3. leg(s) 4. love 5. dangerous 6. grass 7. to sleep/sleeping
七 阅读短文,回答问题。
Pandas are very lovely animals. Many of them live in the deep forests in China. They have soft fur. They’re black and white. Pandas are usually very heavy. Some of them can be about 1.8 metres tall. They can climb trees. Pandas have big and sharp teeth. They love to eat bamboo. Their hobbies are climbing trees and sleeping. They sleep about twelve hours a day. The giant panda is known as the national treasure (国宝) of China. There are not many pandas in the world. We should protect pandas.

1. Where do many pandas live?
They live in the deep forests in China.

2. What colours are pandas?
They are black and white.

3. What do pandas like to eat?
They like to eat bamboo.

4. Can pandas climb trees?
Yes, they can.

5. How many hours do pandas sleep a day?
They sleep about twelve hours a day.
答案: 1. They live in the deep forests in China. 2. They are black and white. 3. They like to eat bamboo. 4. Yes, they can. 5. They sleep about twelve hours a day.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭