第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 新情境 介绍朋友
阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
Hi, I'm Mary. Alice and Andy are my good friends. They are American. But they live in China now. They love China very much. They have got lots of things from China. Alice has got some Chinese dragon kites. She often flies kites with us in the park. Andy has got some Chinese stamps. He puts them into the stamp album (集邮册). They both have chopsticks. But it's difficult for them to use the chopsticks. They want a Chinese pen friend. Do you want to write to them?
(
(
(
(
(
阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
Hi, I'm Mary. Alice and Andy are my good friends. They are American. But they live in China now. They love China very much. They have got lots of things from China. Alice has got some Chinese dragon kites. She often flies kites with us in the park. Andy has got some Chinese stamps. He puts them into the stamp album (集邮册). They both have chopsticks. But it's difficult for them to use the chopsticks. They want a Chinese pen friend. Do you want to write to them?
(
T
)1. Alice and Andy come from the US.(
F
)2. Alice hasn't got any kites from China.(
T
)3. There are some Chinese stamps in Andy's stamp album.(
F
)4. Alice and Andy can use chopsticks very well.(
F
)5. Alice and Andy want a phone friend from China.
答案:
1. T 2. F 3. T 4. F 5. F
二 新情境 兴趣爱好
阅读短文,完成任务。
Nick is a boy. He is from the UK. He lives in Australia now. He likes reading books. He has got some books about the world. He likes playing football too. He usually plays football with Sam in the park. Sam is Nick's friend. He is American. He lives next to Nick. He has got a bike. He rides it to school every day. They both like Chinese food. They have got chopsticks. But it's difficult for them to use chopsticks. They want to visit China next year. Now they want a Chinese pen friend. Can you write to them?
任务一:选出 Nick 和 Sam 所拥有的物品,在对应的括号中画“√”。

任务二:根据短文内容或实际情况,回答问题。
1. What books has Nick got?
2. What do Nick and Sam both like?
3. Can Nick and Sam use chopsticks well?
4. Do you want to be their pen friend?
阅读短文,完成任务。
Nick is a boy. He is from the UK. He lives in Australia now. He likes reading books. He has got some books about the world. He likes playing football too. He usually plays football with Sam in the park. Sam is Nick's friend. He is American. He lives next to Nick. He has got a bike. He rides it to school every day. They both like Chinese food. They have got chopsticks. But it's difficult for them to use chopsticks. They want to visit China next year. Now they want a Chinese pen friend. Can you write to them?
任务一:选出 Nick 和 Sam 所拥有的物品,在对应的括号中画“√”。
任务二:根据短文内容或实际情况,回答问题。
1. What books has Nick got?
Nick has got some books about the world.
2. What do Nick and Sam both like?
They both like Chinese food.
3. Can Nick and Sam use chopsticks well?
No, they can't.
4. Do you want to be their pen friend?
Yes, I do./No, I don't.
答案:
任务一:1 4 5 任务二:1. Nick has got some books about the world. 2. They both like Chinese food. 3. No, they can't. 4. Yes, I do./No, I don't.
查看更多完整答案,请扫码查看