2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



A
Whatever she likes, you can always find something perfect for your mum, whether it is wine, coffee or clothes.
For the bookworm
For the woman who took you to the library to get your very first card, show how much you appreciate her love of language and words with one of these book-themed cups for a Mother’s Day gift. You can choose from a good old-fashioned library card, a funny banned book’s pattern, or ones featuring your favourite literary characters, including Edgar Allen Poe and Alice in Wonderland. These are some of the most meaningful Mother’s Day gifts that mums have ever received. Library Card Cup, \$18.49, Amazon.com.For the business travellerWhen she’s not busy teaching her children how to tie their shoes and mind their manners, the mum you love is flying across the country for an important client meeting. She needs clothes that don’t give her anything else to worry about. It dries quickly and resists wrinkles. Florence Travel Dress by Orvis, \$119, Amazon.com.
For the gardener
If gardening is your mum’s beloved pastime, introduce her to the rapidly growing world of succulents (多肉植物) with this DIY kit (工具箱). Inside, you’ll find a white moss ball planter, a metal chain and hanging hook, two colours of reindeer moss (驯鹿苔), planting instructions, and an optional live succulent. Succulent Kokedama String Garden Kit, \$33.97, windowbox.com.For the coffee loverEvery kid knows the number one rule of the household: Don’t talk to Mum until she’s had her coffee. Show your understanding with a monthly brew subscription (订购). The coffee beans come from all over the world, including Peru, Brazil, Papua New Guinea and more. Atlas Coffee Club Subscription, \$60 for three months, atlascoffeeclub.com.
1. Which of the following gifts should you send your mother if she loves reading?
A. A cup with a library card.
B. A fashioned library card.
C. A banned book’s pattern.
D. A book with literary characters.
2. What’s the advantage of Florence Travel Dress?
A. It can resist being wet.
B. It’s convenient to carry.
C. It seems cheap to buy.
D. It can be wrinkle-free.
3. What can be learned from the last two paragraphs?
A. Mums looking after kids require more coffee.
B. Atlas Coffee Club provides world-class coffee beans.
C. People must purchase succulents in advance.
D. Succulents are popular nowadays.
答案: 1.A 细节理解题。根据“For the bookworm”标题下的描述可知,你可以将带有借书证图案的杯子送给喜欢读书的母亲。故选A项。
2.D 细节理解题。根据“For the business traveller”标题下的描述可知,这款服装的优点是可以速干、防皱。故选D项。
3.D 推理判断题。结合“For the gardener”标题下描述中的第一句“If gardening...the rapidly growing world of succulents with this DIY kit (工具箱).”可知,多肉植物如今很受欢迎。故选D项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭