2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
B
Being a teenager can be challenging, but it can also be exciting. You're becoming more independent and making decisions for yourself. You are also learning to take risks and solve problems better. And changes are happening throughout your body, even in your brain.
The changes in your brain are influencing how you develop into an adult. Imagine the structure of your brain is like a big road map. Lots of roads lead to different destinations. When you were a child, as you learnt new things, your brain created more and more roads to different destinations. By the time you become a teenager, many different roads lead to the most important places on the map. Now your brain's job is to make that map more efficient.
As a result, your experiences as a teenager actually influence the way that your brain develops. If you spend hours playing video games, what skills do you use? You learn to see something with your eyes and respond to it with your hands. As you develop those skills, your brain is making sure that the roads leading to them are especially fast and efficient. So, your video-game playing could be preparing you for careers such as being a pilot.
This is a great time for you to practise new skills and discover what you're good at and try what you love doing. Go out and try different activities and stick to them if you think they're useful. Remember that with everything you do, you're shaping your brain for the future.
4. What happens as children learn new things?
A. Their brains make the maps more efficient.
B. The structures of their brains are like big road maps.
C. Their brains create more roads to different destinations.
D. Many different roads lead to the most important places.
5. What does the underlined word "it"(in Paragraph 3) refer to?
A. Your brain.
B. Something you see.
C. Your skill.
D. Something you learn.
6. What's the writer's advice for teenagers?
A. Teenagers should learn to be more independent.
B. Teenagers should work harder and more efficiently.
C. Teenagers should play more video games to be a pilot.
D. Teenagers should experience more and stick to the useful activities.
7. Which of the following is the best title for the passage?
A. Making decisions for yourself
B. Developing your brain for the future
C. Ways of changing your brain
D. Changes happening in your brain
Being a teenager can be challenging, but it can also be exciting. You're becoming more independent and making decisions for yourself. You are also learning to take risks and solve problems better. And changes are happening throughout your body, even in your brain.
The changes in your brain are influencing how you develop into an adult. Imagine the structure of your brain is like a big road map. Lots of roads lead to different destinations. When you were a child, as you learnt new things, your brain created more and more roads to different destinations. By the time you become a teenager, many different roads lead to the most important places on the map. Now your brain's job is to make that map more efficient.
As a result, your experiences as a teenager actually influence the way that your brain develops. If you spend hours playing video games, what skills do you use? You learn to see something with your eyes and respond to it with your hands. As you develop those skills, your brain is making sure that the roads leading to them are especially fast and efficient. So, your video-game playing could be preparing you for careers such as being a pilot.
This is a great time for you to practise new skills and discover what you're good at and try what you love doing. Go out and try different activities and stick to them if you think they're useful. Remember that with everything you do, you're shaping your brain for the future.
4. What happens as children learn new things?
A. Their brains make the maps more efficient.
B. The structures of their brains are like big road maps.
C. Their brains create more roads to different destinations.
D. Many different roads lead to the most important places.
5. What does the underlined word "it"(in Paragraph 3) refer to?
A. Your brain.
B. Something you see.
C. Your skill.
D. Something you learn.
6. What's the writer's advice for teenagers?
A. Teenagers should learn to be more independent.
B. Teenagers should work harder and more efficiently.
C. Teenagers should play more video games to be a pilot.
D. Teenagers should experience more and stick to the useful activities.
7. Which of the following is the best title for the passage?
A. Making decisions for yourself
B. Developing your brain for the future
C. Ways of changing your brain
D. Changes happening in your brain
答案:
4.C 细节理解题。根据第二段第四句可知,孩提时学习新东西的时候,大脑会形成越来越多通往不同目的地的道路。故选 C项。
5.B 代词指代题。画线词所在句的意思:你学会用你的眼睛看东西,用手对眼睛看到的东西作出反应。故 it 指代 something you see。故选 B项。
6.D 细节理解题。根据最后一段第二句可知,作者认为青少年应该参与并坚持更多有用的活动。故选 D项。
7.B 标题归纳题。通读全文可知,文章主要介绍了青少年时期人们的大脑会发生变化,并指出青少年时期的经历会影响大脑的发育,因此要做些合适的事情帮助大脑为未来作好准备。故选 B项。
5.B 代词指代题。画线词所在句的意思:你学会用你的眼睛看东西,用手对眼睛看到的东西作出反应。故 it 指代 something you see。故选 B项。
6.D 细节理解题。根据最后一段第二句可知,作者认为青少年应该参与并坚持更多有用的活动。故选 D项。
7.B 标题归纳题。通读全文可知,文章主要介绍了青少年时期人们的大脑会发生变化,并指出青少年时期的经历会影响大脑的发育,因此要做些合适的事情帮助大脑为未来作好准备。故选 B项。
查看更多完整答案,请扫码查看