2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版》

(
D
) 1. —______ do people ______ the baby girl? —Helen.
A.How; call
B.What; say
C.How; tell
D.What; call
答案: D
(
D
) 2. ______ the help of the policeman, I found my ______ wallet.
A.Under; losing
B.Because; lost
C.After; lose
D.With; lost
答案: D
(
C
) 3. —______ did Xiwang weigh at birth? —Its ______ can only be 100 grams.
A.How heavy; weight
B.What; weighed
C.How much; weight
D.How many; weighed
答案: C
(
D
) 4. Thanks for lending me money. ______, I couldn't afford this trip to Bangkok.
A.Or
B.As a result
C.Because
D.Otherwise
答案: D
(
B
) 5. —Your village is really beautiful!
—Thank you. ______, all the villages here have taken on a new look.

A.In all
B.In fact
C.In the end
D.In a word
答案: B
(
D
) 6. Walking is good for our health. ______, we'd better walk less than 10 kilometres at a time, or it may hurt our knees.
A.Because
B.Or
C.But
D.However
答案: D
三、阅读理解
It is people who make many of the problems that animals face. We change and pollute their habitats. We hunt them for skin, fur and horns. We kill animals that get in the way(妨碍) of farming or building. And we drive them away from their natural habitats and take them home as pets.
What can you do to help endangered animals? Learn as much as you can about them. The more you know, the more you can help. Try your best to support zoos and wildlife groups. Many zoos keep endangered animals, helping to make sure that they can live on. Work with wildlife protection groups that work hard to protect animals. You can also be a smart shopper and never buy a pet that has grown up in the wild.
The world is made up of many living things, and each thing is dependent on the others to live on. If we make even one species on earth become extinct, it will influence other living things and change our world. When we talk about any endangered wild animal, let's hope we never again have to say, "Gone forever."
(
C
) 1. What's the first paragraph mainly about?
A. The importance of animals.
B. The lifestyle of animals.
C. People's behaviour to animals.
D. Animals in the world.
(
D
) 2. To help endangered animals, we should do all of the following EXCEPT ______.
A. getting information about animals
B. supporting zoos and wildlife groups
C. sending money to wildlife protection groups
D. raising wild animals as pets
(
B
) 3. The underlined phrase "become extinct" in paragraph 3 means "______".
A. appear
B. disappear
C. leave
D. grow
(
C
) 4. The last sentence of the passage tells us that ______.
A. many wild animals are endangered
B. we don't care very much for endangered animals
C. we should save endangered animals
D. endangered animals will be gone forever
答案: 1. C
2. D
3. B
4. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭