2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计八年级英语上册译林版》

一、词汇运用
从方框中选择恰当的词或短语并用其适当的形式填空。
they enjoy oneself be well-known for us count early
set a good example take the first step go on careful
1. Parents should
set a good example
for children in their daily life.
2. The mother is teaching her kids to dress
themselves
patiently.
3. The
more carefully
you work, the fewer mistakes you will make.
4. If you smoke,
take the first step
and decide to quit.
5. We should not think of
ourselves
when we are facing trouble and we should help others.
6. She brought joy to
their
people through her music.
7. Xi'an
is well-known for
not only its long history, but also its rich culture.
8. Though they were tired, they
went on
working.
9. Each term we
enjoy
going on a tour trip to modern cities nearby.
10. Simon is a hard-working boy. He always gets to school
earliest
in his class.
答案: 1. set a good example 2. themselves 3. more carefully 4. take the first step 5. ourselves 6. their 7. is well-known for 8. went on 9. enjoy 10. earliest
(
C
) 1.—Who taught ______ French? —Nobody. She learnt all by ______.
A.herself; he
B.she; herself
C.her; herself
D.her; she
答案: C
(
B
) 2.The book is ______. I wrote ______ name on its cover(封面) ______.
A.my; my; myself
B.mine; my; myself
C.mine; myself; my
D.myself; mine; my
答案: B
( ) 3.—Please don't make any noise in the reading room. —
A
.
A.Sorry, I won't
B.Sorry, I can't
C.Yes, I won't
D.OK, I didn't
答案: A
(
A
) 4.—Help ______ to some grape juice, kids. I grew these grapes by ______.
—Thank you. Is this vineyard ______, Mrs Smith?

A.yourselves; myself; yours
B.yourselves; ourselves; yours
C.yourself; myself; hers
D.yourself; ourselves; hers
答案: A
(
D
) 5.Try to be as careful as you can in the exam. The ______ you check your paper, the ______ mistakes you'll make.
A.more careful; fewer
B.more carefully; less
C.more careful; less
D.more carefully; fewer
答案: D
(
A
) 1. Which is NOT a great difficulty of learning Chinese?
A. So many learners.
B. Ways to write.
C. Different tones.
D. Lots of characters.
(
C
) 2. What can we learn from the Ministry of Education?
A. Fewer than 180 countries are learning Chinese.
B. Students in 76 countries learn Chinese every day.
C. Many other countries take Chinese learning seriously.
D. Chinese learning is only available in a few countries.
(
B
) 3. How many reasons for learning Chinese are mentioned in paragraph 3?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
(
D
) 4. What is paragraph 4 mainly about?
A. Traditions in Chinese culture.
B. Information about Chinese speakers.
C. History of Chinese TV shows.
D. Ways to learn the Chinese language.
(
D
) 5. Who is the passage most probably for?
A. News reporters.
B. College teachers.
C. Chinese children.
D. Foreign learners.
答案: ACBDD

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭