2025年作业本浙江教育出版社九年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年作业本浙江教育出版社九年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年作业本浙江教育出版社九年级英语上册外研版》

Ⅰ. Choose proper words to complete the sentences.
1. You aren't allowed to do
experiments
(exhibitions / experiments) in most museums.
2. You can go to the Launchpad to learn how people
travel
(visit / travel) into space and back again.
3.
Entry
(Enter / Entry) to the Science Museum is free in London.
4. It's a secret
between
(between / among) you and me.
5. Don't smoke if you see the sign “No
smoking
(smoke / smoking)”.
答案: 1. experiments 2. travel 3. Entry 4. between 5. smoking
Ⅱ. Complete the sentences with “What” or “How”.
1.
What
a cute cat your pet is!
2.
How
strong the cheese smells!
3.
What
bad weather we have today!
4.
How
carefully the little girl writes!
5.
What
an honest boy Tony is!
答案: 1. What 2. How 3. What 4. How 5. What
Ⅲ. Complete the sentences with the proper forms of the words given.
1. If you
feel
(feel) tired, you ______
will have
(have) to have a rest.
2. If Mary
lives
(live) alone, she ______
will keep
(keep) a pet dog.
3.
Have
(have) a good rest, if you ______
get
(get) tired.
4.
Go
(go) to see a doctor, if you ______
are
(be) ill.
答案: 1. feel, will have 2. lives, will keep 3. Have, get 4. Go, are
*Ⅳ. Read the passage and choose the best answers.
Do you know any 9-year-olds who have started their own museums? When Theodore Roosevelt(罗斯福) was only nine, he and two of his cousins opened the “Roosevelt Museum of Natural History”. The museum was in Theodore's bedroom. It had a total of 12 specimens(标本). On show were a few seashells, some dead insects and some birds' nests. Young Roosevelt was proud of his small museum.
Born in New York in 1858, Theodore Roosevelt was not always healthy. “I was a sickly boy,” he once wrote. Roosevelt had a medical condition called asthma. He often found it hard to breathe. Instead of playing, he observed(观察) nature and then read and wrote about it.
Roosevelt's interest in nature sometimes got him into trouble. Once, his mother found several dead mice in the icebox. She ordered him to throw them out. This was indeed “a loss to science”, Roosevelt said later.
Because Roosevelt was often sickly as a boy, his body was small and weak. When he was about 12, his father advised him to improve his body. Roosevelt began working out in a gym. He didn't become strong quickly. But he decided to face life's challenges with a strong will. That determination stayed with Roosevelt his whole life. And finally his body got strong. As an adult, he was an active, healthy person. He enjoyed adventures and loved the outdoors.
In 1900, at the age of 41, Roosevelt was elected the Vice President. A year later, President McKinley was shot and killed. Roosevelt became the 26th president of the USA. At 42, he was the youngest leader the country had ever had.
(
B
)1. What does Paragraph 1 mainly tell us?
A. Roosevelt was a brave and proud man.
B. Roosevelt had a small museum as a boy.
C. Roosevelt's museum had many different kinds of sea animals.
D. Roosevelt opened the museum with the help of his two cousins.
(
C
)2. What might the underlined word “asthma” in Paragraph 2 be?
A. A kind of food. B. An activity.
C. An illness. D. A ball game.
(
B
)3. What can we infer from the passage?
A. Roosevelt's mother liked mice.
B. Roosevelt followed his father's advice.
C. Everyone with asthma is small and weak.
D. Working out in a gym is a waste of time.
(
D
)4. In which book might you find this passage?
A. Improving Your Body
B. Living with Asthma
C. Small Museums of Natural History
D. The Childhoods of American Presidents
答案: 1. B 2. C 3. B 4. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭